Enschede – Marktstraat 7

Status
Verhuurd
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

OBJECT/LIGGING
Te huur representatieve winkelruimte, gelegen in het centrum van Enschede aan de Marktstraat 7. De Marktstraat is de aanlooproute richting het centrum en sluit aan op het gezellige horecaplein ‘Oude Markt’. Het horecaplein staat bekend om zijn vele terrassen en de evenementen die er worden gehouden. Het plein is het middelpunt van het uitgaansgebied in Enschede. De commerciële ruimte is voorzien van grote glazen puien en heeft een frontbreedte van circa 9.5 meter. De totale vloeroppervlakte van commerciële ruimte bedraagt ca. 150 m². Het onderhavige object is gezien haar centrale ligging met zowel eigen als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het object bevindt zich in het voetgangersgebied, dat ’s ochtends per auto tot 11:00 uur bereikbaar is voor laad- en losactiviteiten. Het NS- en busstation liggen op slechts 2 minuten loopafstand gelegen. In de directe omgeving is voornamelijk detailhandel gevestigd met een enkele horecaondernemingen.

OPPERVLAKTE
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 150 m².

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend/verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

BESTEMMING
Bij de gemeente Enschede valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Binnenstad 2016.
De bestemming van het perceel is: Detailhandel. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt opgeleverd in huidige staat, o.a. voorzien van:
– CV (gas) installatie met radiatoren;
– Toiletvoorzieningen;
– Winkelpui.

PARKEERGELEGENHEID
De parkeervoorzieningen in het centrum zijn goed te noemen. In de nabije omgeving zijn de parkeergarages Stationsplein en van Heekplein gelegen, daarnaast zijn er voldoende (betaald) parkeerterreinen.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 2.250,- per maand, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
In overleg

HUURBETALING
Per maand.

HUURTERMIJN
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar (een kortere termijn is eventueel bespreekb
INGANGSDATUM
In onderling overleg, op korte termijn mogelijk.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-01-2015 is vastgesteld en op 17-2-2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website http://www.roz.nl, met aanvullende bepalingen door verhuurder.

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Meer informatie over dit object

Enschede – Marktstraat 7,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 2.250,- per maand
Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee