Enschede – M.H. Tromplaan 23, Prijs op aanvraag

Status
Verkocht
Oppervlakte
1.608 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

ALGEMEEN

Aan de ruim opgezette en sfeervolle M.H. Tromplaan, in het centrum, op loopafstand van NS-station gelegen, bieden wij aan de statige stadsvilla “De Groote Schuur” omgeven door een fraaie tuin. Het betreft een Rijksmonumentale stadsvilla gebouwd in 1902 als woonhuis, in opdracht van de bankier mr. Benjamin Willem Blijdenstein jr., naar een ontwerp van G. Beltman. De villa is een riant asymmetrisch gebouw in een neo-classicistische stijl.

Thans is het object in gebruik als kantoorvilla, maar door de dubbele bestemming kan het middels een kleine aanpassing geschikt worden gemaakt tot woning of woon-/werkpand. Het geheel heeft een zeer karakteristieke uitstraling, zodat u van buiten gemakkelijk herkenbaar bent voor bezoekers. Aan de binnenzijde ademt het pand luxe uit en geeft het een bijna koninklijk gevoel met o.a. marmeren en eikenhouten vloeren, plafonds met plafondlijsten en kroonluchters, glas in lood, robuuste trappenhuizen, prachtige lambriseringen en veel licht.

De kantoorruimtes zijn gesitueerd op de begane grond, eerste en tweede verdieping en in de kelder. Zowel op de begane grond als op de eerste etage vindt u imposante vergaderzalen en op de eerste etage vindt u verschillende balkons.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op de beeldbepalende hoek M.H. Tromplaan – M.A. de Ruijterlaan, in het hart van het centrum van Enschede met in de directe omgeving zakelijke dienstverlening, Hogeschool Saxion, Medisch Spectrum Twente, winkels, diverse horeca en op circa 300 meter van trein- en busstation Enschede Centraal. Ook de ligging ten opzichte van uitvalswegen is zeer gunstig met vrijwel directe toegang tot de Westerval, één van de belangrijkste invalswegen van Enschede met directe ontsluiting tot de A35 richting Amsterdam en Berlijn.

INDELING
Begane grond:
Via enkele traptreden bereikt u de overdekte entree met een statige poort. Eenmaal binnen treft u een indrukwekkende hal met marmeren vloer, lambrisering en schouw. Raampartijen met authentieke roedes bieden een doorkijk naar het trappenhuis met lift evenals een chique vergaderzaal met eikenhouten vloer en een prachtige erker met glas in lood in de bovenste vensters en dubbele openslaande deuren naar buiten. Op de begane grond treft u verschillende kantoor- en vergaderruimtes van verschillende grootte en indeling. Daarnaast vindt u er een tweede entree, de meterkast, diverse inbouwkasten en een royale toiletgroep.

1e verdieping:
De eerste verdieping wordt bereikt via een sierlijke houten trap met marmeren lambrisering of middels de lift. U vindt er een grote (vergader)zaal met erkers aan twee zijden en diverse inbouwkasten. Daarnaast zijn op deze etage vijf kantoorruimten gesitueerd. Diverse kamers beschikken over inbouwkasten en een kamer geeft toegang tot een groot balkon. In een andere kamer vindt u een pantry en dubbele openslaande deuren naar het balkon. Ook op deze verdieping bevindt zich een royale toiletgroep.

2e verdieping:
De bovenste etage wordt bereikt via trap of lift en biedt plaats aan zes à zeven (kantoor)vertrekken, allen met grote raampartijen. Ook op deze verdieping bevindt zich een royale toiletgroep.

Zolder:
Middels een vast te trap is de ruime zolder te bereiken. Deze is multifunctioneel in te richten.

Souterrain:
Onder het pand bevindt zich een souterrain, verdeeld in vier verschillende ruimtes en een toiletgroep.

Parkeren:
Op het achterliggende parkeerterrein zijn 30 parkeerplaatsen aanwezig.

Overige kenmerken:
– Gebruiksoppervlakte : 675 m2
– Overige inpandige ruimte: 60 m2
– Gebouwgebonden buitenruimte: 47 m2
– Inhoud object: 2.766 m3

Vraagprijs:
Op aanvraag.

Kosten koper:
De overdrachtsbelasting en notariskosten zijn voor rekening van de koper.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 10% van de aankoopsom excl. BTW

Voorbehoud:
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Meer informatie over dit object

Enschede – M.H. Tromplaan 23,

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Prijs op aanvraag
Status
Verkocht

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
1.608 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM
Aantal
30