E7ffd44cc6bef2654474822be638e906.jpeg

Enschede – Eeftinksweg 37

Huurprijs: 875,- Per maand

Beschrijving

OBJECT/LIGGING
Langs de Zuiderval, nabij het centrum en diverse invalswegen gelegen, complete en praktisch ingerichte kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping. De kantoorruimte maakt deel uit van een modern en representatief bedrijfsverzamelgebouw van 14 units, waarin o.a. reeds zijn gevestigd een tandartsenpraktijk, een tandtechnisch laboratorium, een advocatenkantoor, een zorgbureau en een kapperszaak.

BEREIKBAARHEID
Het object is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De op- en afrit van de A35 is op ca. 5 minuten rijafstand gelegen. Op loopafstand is een bushalte aanwezig, welke in directe verbinding staat met het centraal NS-station van Enschede.

KADASTER
Gemeente Lonneker, sectie P, nummer 2564, groot 73 m².

OPPERVLAKTE
70 m², gelegen op de 2e verdieping.

BESTEMMING
Bij de gemeente Enschede valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Hogeland zuid, Varvik en Diekman. De bestemming van het perceel is: Gemengd -3.

De voor “Gemengd – 3” aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven, die zijn genoemd in categorie A van de bij deze regels behorende Staat van bedrijfsactiviteiten bij functiemenging (bijlage 3),
b. dienstverlening, met dien verstande dat uitsluitend zakelijke dienstverlening, niet zijnde kantoor, is toegestaan;
c. maatschappelijke voorzieningen, met dien verstande dat deze functie is beperkt tot maatschappelijk voorzieningen die zijn genoemd in categorie A van de bij deze regels behorende Staat van bedrijfsactiviteiten bij functiemenging (bijlage 3);

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat, o.a. voorzien van:
• Eigen CV installatie
• Mandelige pantry
• Mandelig toilet
• Brandslanghaspel
• Aanwezige databekabeling en patchkast
• Goede staat van onderhoud
• Zichtlocatie
• Nabij A35 en centrum

PARKEERGELEGENHEID
Parkeergelegenheid op loopafstand.

HUURPRIJS
€ 875,– per maand te vermeerderen met BTW, inclusief servicekosten en schoonmaak van de mandelige ruimten.

SERVICEKOSTEN
Inclusief.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar (een kortere termijn is eventueel bespreekbaar).

INGANGSDATUM
In onderling overleg, op korte termijn mogelijk.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur inclusief BTW en inclusief servicekosten (indien van toepassing)

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-01-2015 is vastgesteld en op 17-2-2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website www.roz.nl, met aanvullende bepalingen door verhuurder.

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Huurprijs Huurprijs: 875,- Per maand
  • Status Verhuurd
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw


Locatie

  • Provincie: Overijssel
  • Plaats: Enschede
  • Adres: Eeftinksweg 37
  • Postcode: 7541 WE

Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


E7ffd44cc6bef2654474822be638e906.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

Je kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op je gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

28bb7ae1e7158f3a5f9c583d124fea14.jpeg

Kantoorruimte

Beschikbaar

Lelyweg 8

7602 EA Almelo

OBJECT/LIGGING Het object (voormalig portiersgebouw) is gelegen op bedrijventerrein Dollegoor-Slachthuiskade in Almelo. Het bedrijventerrein is centraal gelegen aan en nabij het Twentekanaal. Gebruikers in de directe omgeving zijn onder andere Benchmark, For Farmers, DH Holland Vleesproducten B.V. en Betoncentrale Twenthe […]

Huurprijs: 1.300,- Per maand

Meer informatie

177c2eec6b37df6977d21441a89818e9.jpeg

Kantoorruimte

Beschikbaar

Ripperdastraat 1

7511 JP Enschede

Zie jij je al werken in deze kantoorvilla? LIGGING Op een uitstekende locatie in het centrum van Enschede gelegen bieden wij u deze karakteristieke kantoorvilla aan. De locatie en de ligging is zo herkenbaar dat uw naamsbekendheid dit zeker ten […]

Vraagprijs: 675.000,- Kosten koper

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.