Enschede – Deurningerstraat 233-235, € 395.000,- k.k.

Status
Verkocht
Oppervlakte
280 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

TE KOOP wegens bedrijfsverplaatsing

Algemeen
Ondernemers opgelet! Bent u op zoek naar een ruime woning met aangrenzende winkelruimte? Aan de Deurningerstraat in Enschede bieden wij dit bijzondere dubbel-object aan. Het object bestaat uit twee met elkaar verbonden panden, waarvan er één is ingericht als winkelpand/showroom en de ander als woonhuis. Het winkelpand heeft op de eerste verdieping een grote kantoorruimte, pantry, toilet en een berging. Achter het winkelpand bevindt zich een grote schuur. Het woonhuis bestaat uit een royale living, een grote keuken, op de eerste verdieping drie slaapkamers en een grote zolderetage. Bovendien beschikt het woonhuis over een grote zolderetage. Zowel op de begane grond als op de eerste etage bevindt zich een doorgang van het ene naar het andere pand. De achtertuin is gelegen op het westen en heeft de breedte van beide panden.

Ligging
De Deurningerstraat is gelegen op enkele minuten fietsen van de gezellige binnenstad van Enschede evenals het treinstation. Bovendien bevindt het object zich op loopafstand van het winkelcentrum De Brouwerij en de wijk Roombeek.

Bestemming
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Deurningerstraat” vastgesteld op 20-04-2015 en heeft hierin de bestemming “Wonen” , met de functieaanduidingen Detailhandel en Horeca.

Kadaster
Gemeente: Enschede
Sectie: K
Nummers: 1632 en 2431
Samen groot: 280 m²

Inhoud/oppervlakten
Woonhuis, inhoud ca. 435 m³
Winkel, begane grond ca. 85 m², verdieping ca. 47 m²

Indeling woonhuis
Begane grond:
Entree/hal; meterkast, garderobe, trapopgang naar de eerste etage, toegang tot zitkamer; zitkamer met grote raampartij, prachtige houten vloer, radiatoren, schouw met gashaard, inbouwkast, en suite-deuren naar achterkamer met eveneens houten vloer, inbouwkast, gashaard; woonkeuken met grote raampartijen aan twee zijden, plavuizenvloer, keuken met vijfpits gasfornuis met dubbele oven, afzuigkap, vaatwasser, stenen werkbladen, spotverlichting; hal met nette toiletruimte, buitendeur; ruime bijkeuken, witgoedaansluitingen, doorgang naar het winkelpand.

Eerste verdieping:
Overloop, vaste zoldertrap; drie grote slaapkamers, grote raampartijen, ouderslaapkamer v.v. spotverlichting, wastafel en deur naar het platte dak; volledig betegelde badkamer met radiator, toilet, wastafel, ligbad, dou
Tweede verdieping:
Royale zolderetage bestaande uit verschillende ruimtes, cv-installatie, inbouwkast, raampartijen, schuine wanden, mogelijkheid voor extra slaapkamer(s).

Buiten:
Ruime tuin v.v. sierbestrating, verschillende terrassen, borders met beplanting, carport, nette schuttingen, achterom.

Koopgegevens

Vraa
€ 395.000,- kosten koper

Kosten koper
De overdrachtsbelasting en notariskosten zijn voor rekening van de koper.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 10% van de aankoopsom.

Aanvaarding
In overleg.

Bijzonderheden
– Bouwjaar: ca. 1935
– Inhoud woonhuis: 435 m³:
– Oppervlakte bedrijfsruimte: 132 m²
– Dubbel pand met woon/werkfunctie;
– Drie slaapkamers;
– Zolder met mogelijkheid voor extra slaapkamer(s);
– Zeer veel sfeer;
– Prachtige houten vloeren;
– Bedrijfspand zeer geschikt als winkel en horecaruimte.

Voorbehoud
Bedrijfsmakelaars. De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Meer informatie over dit object

Enschede – Deurningerstraat 233-235,

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 395.000,- k.k.
Status
Verkocht

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
280 m2
Bog in aanbouw
Nee