Enschede – De Heurne 34, € 1.100,- per maand

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

OBJECT/LIGGING
Te huur circa 115 m² commerciële ruimte gelegen aan De Heurne 34 te Enschede. De Heurne is een winkelstraat die zich kenmerkt door voornamelijk plaatselijke ondernemers. De Heurne is een aanloopstraat richting het kernwinkelgebied van Enschede.

OPPERVLAKTE
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 115 m² en is als volgt onderverdeeld:
– Winkelruimte op de begane grond is 80 m²
– De kantoor/opslagruimte op de begane grond is 35 m²

De bovengenoemde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BEREIKBAARHEID
De commerciële ruimte is te bereiken met zowel openbaar vervoer als met eigen vervoer. De winkelruimte is dagelijks tot 11.00 uur ’s ochtends bereikbaar per auto.

BESTEMMING
Bij de gemeente Enschede valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan: ‘Binnenstad 2016′. De bestemming van het perceel is:’Centrum’. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt opgeleverd in huidige staat, o.a. voorzien van:
– cv-installatie
– winkelpui
– pantry
– toilet
– kantoor
– brandslanghaspel
– systeemplafond v.v. verlichtingsarmaturen

PARKEERGELEGENHEID
Parkeergelegenheid op eigen terrein (1 parkeerplaats) en voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in onder andere één van de overdekte parkeergarages. In de directe nabijheid op 1 minuut loopafstand is de Irene parkeergarage en het openbare parkeerterrein aan de Oldenzaalsestraat gelegen.

HUURGEGEVENS

HUURPRIJS
€ 1.100,- per maand, te vermeerderen met BTW

Bovenstaande huurprijs betreft een huur op basis van een ingroeimodel, informeer naar de mogelijkheden.

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant met de openbare nutsbedrijven voor het vastrecht, verbruik en levering van gas, water en elektra en dient derhalve zelf zorg te dragen voor het afsluiten van correcte overeenkomsten.

Of opsomming en eindigen met:
Bovenstaande lijst is niet limitatief. Verhuurder behoudt zich het recht voor genoemde leveringen en diensten en speciale voorzieningen uit te breiden of in te krimpen en het door huurder te betalen aandeel in de kosten dienovereenkomstig te wijzigen.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar (een kortere termijn is eventueel bespreekbaar).

INGANGSDATUM
In onderling overleg, op korte termijn mogelijk.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met Btw-belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Meer informatie over dit object

Enschede – De Heurne 34,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.100,- per maand
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM