0f04c77db81754b4393fbe866430fe08.jpeg

Enschede – Buurserstraat 250

Prijs op aanvraag

Beschrijving

Algemeen:
Op een markante zichtlocatie nabij de A35 bieden wij u dit solitaire en op ruime kavel gelegen degelijk gebouwde bedrijfscomplex aan voor de verkoop. Dit grootschalige complex is gelegen op de hoek van de Buurserstraat en de Broekheurne-Ring aan de rand van het binnenstedelijke bedrijventerrein de Reulver. Op het bedrijventerrein bevinden zich onder andere diverse garagebedrijven, industrie, sportcentra en een bouwmarkt. Op circa 400 meter van het object bevindt zich het goedlopende wijkwinkelcentrum Enschede zuid. In dit winkelcentrum bevinden zich diverse voorzieningen waaronder supermarkten, drogisterijen en horecagelegenheden.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend te bereiken door de ligging aan de Buurserstraat welke in verbinding staat met de Zuiderval. Via de Zuiderval is de rijksweg A35 te bereiken richting Duitsland en Amsterdam. Het object is tevens goed bereikbaar middels het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich aan de overzijde van het complex.

Parkeervoorzieningen:
Op het perceel van 4.997m2 bevinden zich circa 40 parkeerplaatsen welke te bereiken zijn middels De Reulver. Aan de achterzijde van het object bevinden zich diverse overdekte fietsenstallingen.
3341
Kadastrale gegevens:
Gemeente Lonneker, sectie Z, nummer 875, grootte 4997 m².

Bestemming:
Op het perceel rust de bestemming Maatschappelijke voorzieningen.

Oppervlakte:
De oppervlakte bedraagt: Begane grond: 1.441m², 1e verdieping: 1.397m² en 2e verdieping: 503m²

De oppervlakten zijn gemeten door de verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Vraagprijs:
Op aanvraag.

Kosten koper:
De overdrachtsbelasting en notariskosten zijn voor rekening van de koper.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 10% van de aankoopsom excl. BTW

Voorbehoud:
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Prijs Prijs op aanvraag
  • Status Verkocht
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw

  • Bouwjaar 1976

Locatie

  • Provincie: Overijssel
  • Plaats: Enschede
  • Adres: Buurserstraat 250
  • Postcode: 7544 RG

Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


0f04c77db81754b4393fbe866430fe08.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

Je kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op je gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

28bb7ae1e7158f3a5f9c583d124fea14.jpeg

Kantoorruimte

Beschikbaar

Lelyweg 8

7602 EA Almelo

OBJECT/LIGGING Het object (voormalig portiersgebouw) is gelegen op bedrijventerrein Dollegoor-Slachthuiskade in Almelo. Het bedrijventerrein is centraal gelegen aan en nabij het Twentekanaal. Gebruikers in de directe omgeving zijn onder andere Benchmark, For Farmers, DH Holland Vleesproducten B.V. en Betoncentrale Twenthe […]

Huurprijs: 1.300,- Per maand

Meer informatie

177c2eec6b37df6977d21441a89818e9.jpeg

Kantoorruimte

Beschikbaar

Ripperdastraat 1

7511 JP Enschede

Zie jij je al werken in deze kantoorvilla? LIGGING Op een uitstekende locatie in het centrum van Enschede gelegen bieden wij u deze karakteristieke kantoorvilla aan. De locatie en de ligging is zo herkenbaar dat uw naamsbekendheid dit zeker ten […]

Vraagprijs: 675.000,- Kosten koper

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.