Enschede – Buurserstraat 250, Prijs op aanvraag

Status
Beschikbaar
Oppervlakte
4.997 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Algemeen:
Op een markante zichtlocatie nabij de A35 bieden wij u dit solitaire en op ruime kavel gelegen degelijk gebouwde bedrijfscomplex aan voor de verhuur en verkoop.Dit grootschalige complex is gelegen op de hoek van de Buurserstraat en de Broekheurne-Ring aan de rand van het binnenstedelijke bedrijventerrein de Reulver. Op het bedrijventerrein bevinden zich onder andere diverse garagebedrijven, industrie, sportcentra en een bouwmarkt. Op circa 400 meter van het object bevindt zich het goedlopende wijkwinkelcentrum Enschede zuid. In dit winkelcentrum bevinden zich diverse voorzieningen waaronder supermarkten, drogisterijen en horecagelegenheden.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend te bereiken door de ligging aan de Buurserstraat welke in verbinding staat met de Zuiderval. Via de Zuiderval is de rijksweg A35 te bereiken richting Duitsland en Amsterdam. Het object is tevens goed bereikbaar middels het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich aan de overzijde van het complex.

Parkeervoorzieningen:
Op het perceel van 4.997m2 bevinden zich circa 40 parkeerplaatsen welke te bereiken zijn middels De Reulver. Aan de achterzijde van het object bevinden zich diverse overdekte fietsenstallingen.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Lonneker, sectie Z, nummer 875, grootte 4997 m².

Bestemming:
Op het perceel rust de bestemming Maatschappelijke voorzieningen.

Oppervlakte:
De oppervlakte bedraagt: Begane grond: 1.441m², 1e verdieping: 1.397m² en 2e verdieping: 503m²

De oppervlakten zijn gemeten door de verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

De oppervlakten zijn gemeten door de verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Voorzieningen:
* Verhuurmogelijkheden vanaf 200m²
* Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
* Dubbele beglazing
* UTP bekabeling
* Dubbele liftinstallatie
* Verwarming middels CV-ketels
* Luchtbehandelinginstallatie
* Brand- / inbraakbeveiligingssysteem

Aanvaarding:
De aanvaarding geschiedt in overleg met opdrachtgever.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 75,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en gas/water/elektra.

Huurder en verhuurder opteren voor een BTW belaste verhuur. Indien op basis van de BTW wetgeving huurder niet aan het criterium ‘meer dan 90% BTW belaste prestaties te verrichten’ voldoet, en zodoende het verzoek om BTW belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, zal de huurprijs worden verhoogd met een nader overeen te komen percentage.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen aansluitingen ten behoeve van de nutsvoorzieningen.

Huurtermijn:
In overleg, uitgangspunt is 5 jaar met aansluitend 5 verlengingsjaren.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur (inclusief BTW en servicekosten).

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen (NVM).

De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie over dit object

Enschede – Buurserstraat 250,

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Prijs op aanvraag
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
4.997 m2
Bog in aanbouw
Nee
Parkeerfaciliteiten
40
Aantal
40