Enschede – Buurserstraat 250

Status
Verkocht
Oppervlakte
4.997 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Algemeen:
Op een markante zichtlocatie nabij de A35 bieden wij u dit solitaire en op ruime kavel gelegen degelijk gebouwde bedrijfscomplex aan voor de verkoop. Dit grootschalige complex is gelegen op de hoek van de Buurserstraat en de Broekheurne-Ring aan de rand van het binnenstedelijke bedrijventerrein de Reulver. Op het bedrijventerrein bevinden zich onder andere diverse garagebedrijven, industrie, sportcentra en een bouwmarkt. Op circa 400 meter van het object bevindt zich het goedlopende wijkwinkelcentrum Enschede zuid. In dit winkelcentrum bevinden zich diverse voorzieningen waaronder supermarkten, drogisterijen en horecagelegenheden.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend te bereiken door de ligging aan de Buurserstraat welke in verbinding staat met de Zuiderval. Via de Zuiderval is de rijksweg A35 te bereiken richting Duitsland en Amsterdam. Het object is tevens goed bereikbaar middels het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich aan de overzijde van het complex.

Parkeervoorzieningen:
Op het perceel van 4.997m2 bevinden zich circa 40 parkeerplaatsen welke te bereiken zijn middels De Reulver. Aan de achterzijde van het object bevinden zich diverse overdekte fietsenstallingen.
3341
Kadastrale gegevens:
Gemeente Lonneker, sectie Z, nummer 875, grootte 4997 m².

Bestemming:
Op het perceel rust de bestemming Maatschappelijke voorzieningen.

Oppervlakte:
De oppervlakte bedraagt: Begane grond: 1.441m², 1e verdieping: 1.397m² en 2e verdieping: 503m²

De oppervlakten zijn gemeten door de verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Vraagprijs:
Op aanvraag.

Kosten koper:
De overdrachtsbelasting en notariskosten zijn voor rekening van de koper.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 10% van de aankoopsom excl. BTW

Voorbehoud:
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Meer informatie over dit object

Enschede – Buurserstraat 250,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Prijs op aanvraag
Status
Verkocht
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
4.997 m2
Bog in aanbouw
Nee
Parkeerfaciliteiten
40
Aantal
40