Enschede – Binnenhaven 58- 110, Prijs op aanvraag

Status
Verkocht
Oppervlakte
20.257 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

OBJECT/LIGGING
Het betreft hier een grootschalig bedrijfskavel met opstallen direct gelegen aan het Twentekanaal op het bedrijventerrein Havengebied te Enschede. Het bedrijfskavel is zeer geschikt voor herontwikkeling. Bedrijven zijn toegestaan tot en met categorie 4.2 uit de hoofdgroep ‘Bedrijven’. Er geldt een maximum bebouwingspercentage van 80%.

Het Havengebied te Enschede is centraal gelegen met in de directe nabijheid het Twentekanaal, de rijksweg A35 en de spoorverbinding Enschede-Hengelo en Duitsland.

De locatie is uitstekend bereikbaar middels de rijksweg A35, circa 5 autominuten rijafstand. Daarnaast is de locatie eenvoudig bereikbaar middels het water door de ligging direct aan het Twentekanaal.

KADASTER
Gemeente Lonneker
Sectie T
Nummer 208, 1915, 1319, 1919, 1336, 1662, 1924, 1921
Derhalve gezamenlijk groot: 2 ha 2 are 57 ca

BESTEMMINGSPLAN
Bij de gemeente Enschede valt de onderhavige onroerend zaak in het vigerende bestemmingsplan: “Havengebied en Westerval Noord 2016” en werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d 19 december 2016.

Het perceel is volgens dit bestemmingsplan bestemd voor:
ARTIKEL 5 BEDRIJVENTERREIN
De voor “Bedrijventerrein “aangewezen gronden zijn, met uitzondering van risicovolle inrichtingen, vuurwerkbedrijven, verkooppunten motorbrandstoffen, autodemontagebedrijven, (ondergeschikte) detailhandel, bestemd voor:
Ter plaatse van de aanduiding “bedrijf tot en met categorie 4.2”, zijn bedrijven toegestaan die zijn genoemd in de categorieën 1, 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 uit de hoofdgroep ‘Bedrijven’ van de bij deze regels behorende Lijst van bedrijfstypen (bijlage 1);

Het bestemmingsplan is op ons kantoor beschikbaar.

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

OPPERVLAKTE/VOORZIENINGEN
Binnenhaven 58-60: Het object bestaat uit een kantoorruimte van circa 300 m² met achtergelegen bedrijfshal met een oppervlakte van circa 1.150 m². Het object is uitgerust met een bovenloopkraan (3.200kg), heaters, lichtstraat en 2 overheaddeuren. 

Binnenhaven 94-96: Het object bestaat uit een bedrijfsruimte van circa 1.700 m². Het pand is voorzien van 4 overheaddeuren.  

Binnenhaven 98-106: Het object bestaat uit een voormalige kantoorruimte van circa 325 m² met achtergelegen bedrijfshal met een oppervlakte van circa 2.100 m². Het object is voorzien van diverse overheaddeuren. 

Binnenhaven 110: Het object bestaat uit een bedrijfsruimte van circa 670 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat

KOOPGEGEVENS

KOOPPRIJS
Op aanvraag

KOSTEN KOPER
De overdrachtsbelasting en notariskosten zijn voor rekening van de koper.

AANVAARDING
In overleg

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 10% van de aankoopsom excl. BTW.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het perceel heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Meer informatie over dit object

Enschede – Binnenhaven 58- 110,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Prijs op aanvraag
Status
Verkocht

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
20.257 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
BEDRIJVENTERREIN