Eibergen – Kerkstraat 4, € 325.000,- k.k. of € 1.050,- per maand

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
bestaande bouw
Meer kenmerken >

Op de hoek van winkelstraten gelegen HORECAPAND INCLUSIEF INVENTARIS met TWEE BOVENWONINGEN. Het object is uitermate geschikt als belegging.

HORECARUIMTE
Het object bevat op de begane grond een horecaruimte (Kerkstraat 4) ingericht als petit-restaurant/cafetaria inclusief inventaris. Deze zaak is gelegen aan één van de aanloopstraten van het winkelcentrum van Eibergen. In de zaak is plek voor ruim 25 zitplaatsen, een afhaalcorner en bereidingskeuken. Tevens is er een gescheiden toiletgroep aanwezig. Aan de achterzijde bevindt zich de bereidings-/spoelkeuken annex magazijn met achteringang.

Nabij het object zijn zowel horecazaken, winkels, woningen als diverse dienstverleners gevestigd. In de directe omgeving van het object zijn diverse landelijke en lokale ondernemers gevestigd, zoals Scapino, Scharrenborg tweewielers, Eet- en Feestcafé de Klok en Albert Heijn. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving.

Eibergen is een gezellig en levendig dorp in de gemeente Berkelland. Eibergen ligt aan het riviertje de Berkel, dat ten oosten van Eibergen Nederland binnenstroomt. De plaats is gelegen in een mooie landelijke omgeving. Rondom de Brink en in de omliggende straten kunt u gezellig winkelen. Ook is er een gevarieerd aanbod aan restaurants. Op dinsdag is er een warenmarkt op de Brink. Naast veel winkels zijn ook de huisarts, apotheek en kerk op loopafstand bereikbaar. Aan de rand van het centrum liggen twee basisscholen. Niet ver van het centrum staat een lyceum voor voortgezet onderwijs. Het busstation bevindt zich aan de Twenteroute (N18) vlakbij het centrum. De diverse busverbindingen brengen u naar alle grote steden in de buurt. In het buitengebied aan de west kant van Eibergen ligt het openluchtzwembad en een binnen- en buiten speel- en belevingsaccommodatie voor alle generaties.

WOONRUIMTEN (Kleine Hagen 1 en 1A)
Middels een eigen hal zijn de twee bovenwoningen te bereiken. Op de verdieping bevindt zich aan de linkerzijde een ruim 4-kamer appartement met riante woonkamer voorzien van balkon, een in 2018 nieuw geplaatste keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, badkamer (2018), 2 slaapkamers en een werkkamer voorzien van vaste trap naar de 2de etage met zeer royale open ruimte die men naar eigen belang kan inrichten met meerdere kamers.

Via dezelfde gemeenschappelijke ruimte op de verdieping is de andere bovenwoning te bereiken. Een 2-kamer appartement met royale woonkamer met veel kastruimte en met open keuken, badkamer, slaapkamer.

Nadere informatie:
– Vloeroppervlakte horecaruimte: 153 m²
– Inhoud horecaruimte: 570 m³
– Horecaruimte ook te huur voor € 1.050,- per maand (inventaris ter overname € 20.000,-)
– Woonoppervlakte 4 kamer appartement: 144 m²
– Inhoud 4 kamer appartement: 492 m³
– 4 kamer appartement te huur voor € 720,- per maand exclusief gas, water, elektra (€ 100,-)
– Woonoppervlakte: 2 kamer appartement: 62 m²
– Inhoud 2 kamer appartement: 202 m³
– 2 kamer appartement te huur voor € 600,- per maand exclusief gas, water, elektra (€ 70,-)

Meer informatie over dit object

Eibergen – Kerkstraat 4,

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 325.000,- k.k. of € 1.050,- per maand
Object aanmelding
in verkoop/verhuur genomen
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
in overleg

Gebouw

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Oppervlakte perceel
170 m2
In aanbouw
Nee

Horeca

Oppervlakte
153 m2
Verkoop vloeroppervlakte
153 m2
Gelegen op verdieping
0, 1
Regios
Overijssel
Soort horeca
snackbar (vnl. toonbankverkoop), cafetaria, restaria
Ter overname personeel
Nee