0636ef078dd1d7b2613c1701f16eff8d.jpeg
KantoorruimteBeschikbaar

Eibergen – Grotestraat 30

Prijs op aanvraag

Beschrijving

OBJECT/LIGGING
Aan de sfeervolle Grotestraat, gelegen op een beeldbepalende plek in het centrum van Eibergen, bieden wij aan voor verhuur de statige kantoorvilla “Villa Smits”. Het betreft een Rijksmonumentale stadsvilla gebouwd in 1904 door het architectenduo Gantvoort en Streek in art nouveau stijl en had eerder de functie als burgemeesterswoning en gemeentehuis. De villa is omgeven door een fraai aangelegde tuinpartij.

Het geheel heeft een zeer karakteristieke uitstraling zodat u van buiten gemakkelijk herkenbaar bent voor bezoekers. Aan de binnenzijde ademt het pand luxe uit en geeft het bijna een koninklijk gevoel met o.a. marmeren vloeren, plafonds met plafondlijsten, glas in lood, robuuste trappenhuizen, oorspronkelijke betegelde schouw, prachtige lambriseringen en veel licht.

Villa Smits is onlangs volledig gerenoveerd en biedt in totaal ca. 745 m² aan kantoorruimte waarvan nog ca. 392 m² voor verhuur beschikbaar is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Aan de achterzijde is een groot terras van ca. 270 m² aanwezig.

Villa Smits biedt mogelijkheden voor onder andere: kantoor, praktijk, horeca, culturele activiteiten, gezondheidszorg, kinderopvang, dierenartspraktijk, verenigingen en maatschappelijke voorzieningen.

INDELING
Vanuit de fraaie tuin en via enkele traptreden bereikt u de ruime entree en eenmaal binnen treft u een indrukwekkende hal met marmeren vloer en lambrisering. Op de begane grond treft u verschillende kantoor- en vergaderruimtes van verschillende grootte en indeling aan en aan de achterzijde de onlangs aangebouwde serre met keukenaansluitingen en een eigen ingang. Vanuit de serre heeft u toegang tot het prachtig aangelegde buitenterras. Via de centrale hal heeft u toegang tot de toiletgroepen.

1e verdieping

De eerste verdieping wordt bereikt via een sierlijke houten trap met prachtig houtsnijwerk, hierbij loopt u langs het portret van de heer Smits, voormalig burgemeester van Eibergen. U kunt de eerste verdieping ook bereiken via de aanwezige lift. Op deze verdieping zijn royale 4 kantoorruimtes gesitueerd, een pantry en ook een ruime toiletgroep.

2e verdieping

De bovenste etage wordt eveneens bereikt via de trap of lift en biedt plaats aan 3 kantoorruimtes. Ook hier zijn de oorspronkelijke details behouden gebleven. Deze verdieping beschikt over een pantry en toiletgroep.

BESCHIKBARE RUIMTES

Begane grond en kelder:
Volledige begane grond, circa 333 m² inclusief gedeeltelijk mandelige ruimte

Eerste verdieping:
Kantoorkamer, circa 59 m²

BEREIKBAARHEID
Villa Smits is gelegen op een markante plek in Eibergen en is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. De Rijksweg N18 ligt op ca. 3 km afstand en de bushalte is gelegen op ca. 200 meter afstand.

BESTEMMING
Bij de gemeente Berkelland valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan: ‘Eibergen, Centrum 2011’ en werd vastgesteld bij raadsbesluit van 10-04-2013.
Het perceel is volgens dit bestemmingsplan bestemd voor “Maatschappelijk”.
U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt opgeleverd in huidige staat, o.a. voorzien van:
– Aanwezige verlichting
– Aanwezige vloerbedekking
– Verwarming
– Toiletgroepen
– Pantry

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid.

HUURPRIJS
Op aanvraag

SERVICEKOSTEN
Ten behoeve van de leveringen en diensten wordt een voorschotbedrag aangehouden, op basis van jaarlijkse nacalculatie.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar (een kortere termijn is eventueel bespreekbaar).

INGANGSDATUM
In onderling overleg, op korte termijn mogelijk.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke opgesteld is door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Huurprijs Prijs op aanvraag
 • Status Beschikbaar
 • Aanvaarding

Oppervlakte

 • Oppervlakte 392 m2

Bouw

 • Huidig gebruik Kantoorruimte

Overig

 • Parkeerplaatsen 0
 • Verdiepingen 1

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Eibergen
 • Adres: Grotestraat 30
 • Postcode: 7151 BC

Bedrijfstakken in Eibergen


Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


0636ef078dd1d7b2613c1701f16eff8d.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

U kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op uw gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*


Gerelateerde bedrijfspanden

Kantoorruimte

Beschikbaar

Voltastraat 20

7006 RV Doetinchem

TE HUUR: kantoor met parkeerplaats voor een all-in prijs op bedrijventerrein “De Huet”. Op zoek naar kleinere kantoorunits in Doetinchem? Dan is dit uw kans. Op het bedrijventerrein “De Huet” aan de Voltastraat bieden wij nu diverse units aan voor […]

Huurprijs: 450,- Per maand

Meer informatie

Kantoorruimte

Beschikbaar

Dr. Grashuisstraat 8 -10

7021 CL Zelhem

Te huur op uitstekende locatie gelegen, riant en zeer representatief KANTOOR met ruime parkeergelegenheid (achter en onder het gebouw) nabij het centrum van Zelhem. Het kantoorpand is ‘groen’ gebouwd in 1998 en zeer goed onderhouden en hoogwaardig afgewerkt met o.a. […]

Huurprijs: 600,- Per maand

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2023? Bekijk onze tips.

Lees meer.