2180ec43ad3a947aa1aa4958ad90b89e.jpeg

Eibergen – Ballastweg 6–01

Koopprijs: 160.000,- Kosten koper

Beschrijving

TE KOOP
Unit onderdeel uitmakend van de 6-tal nieuw te bouwen, multifunctionele bedrijfsunits, binnen een representatief bedrijfsverzamelgebouw op een fantastische zichtlocatie.

LIGGING
Het object is centraal gelegen op de kop (entree) van bedrijventerrein “De Kiefte”, derhalve is er sprake van een uitstekende ligging.

Bedrijventerrein “De Kiefte” is strategisch gelegen aan de N18, de hoofdverkeersader tussen Twente (Enschede) en de Achterhoek (Doetinchem). De Ballastweg ligt parallel aan de Groenloseweg (afslag N18) en zodoende springt de locatie direct in het oog.

ALGEMEEN
Eibergen heeft een goed ondernemersklimaat en is uitermate geschikt voor lokaal en regionaal opererende bedrijven. Het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Eibergen doet het bijzonder goed. Door de continue aandacht voor innovatie, kwaliteit en veiligheid en de betrokkenheid bij elkaar en de omgeving zorgen ze voor duurzame verbindingen en sterke samenwerkingsverbanden. Hier plukt u als ondernemer ook de vruchten van.

OPPERVLAKTE
De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 631 m² (begane grond), onderverdeeld in de volgende units:

– Unit 1: verkocht
– Unit 2: verkocht
– Unit 3: verkocht
– Unit 4: verkocht
– Unit 5: BESCHIKBAAR ca. 120 m² + entresol 47 m²
– Unit 6: verkocht

KADASTRALE GEGEVENS
Het object betreft een appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Eibergen, sectie AB, complexaanduiding 964-A, appartementsindex 5.

BESTEMMING
Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Eibergen-Bedrijven-terrein 2011’ en heeft als bestemming ‘Bedrijventerrein met als functieaanduiding ‘bedrijf t/m categorie 3.2’. Zekerheidshalve kunt u zich bij de gemeente ervan vergewissen of de door u beoogde bedrijfsactiviteiten ter plaatse zijn toegestaan.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in casco staat met o.a. de volgende voorzieningen:

– Eigen entree
– Monolithisch afgewerkte begane grondvloer, belastbaar tot 1.250 kg/m²
– Geïsoleerde gevels
– Geïsoleerd dak
– Meterkast
– Elektrische overheaddeur
– Vrije hoogte ca. 6 meter
– Staalconstructie in combinatie met sandwichpanelen, voorzien van gevelbekleding

Afhankelijk van de bouwfase zijn eventuele andere wenselijke voorzieningen die niet bij het door verkoper afgesproken meerwerk zijn meegenomen nog bespreekbaar.

PARKEREN
Op het eigen terrein zijn voldoende parkeervoorzieningen, aan de unit zijn 3 parkeerplaatsen toegewezen(zie plattegrond).

KOOPPRIJS
Unit 5: € 160.000,- k.k. excl. BTW

Bij de koopsom zijn inbegrepen:
– grondkosten
– terreininrichting met inritten
– bouwkosten
– omgevingsvergunning (leges)

Bij de koopsom zijn niet inbegrepen:
– afwerking en gebouwinrichting
– aansluitkosten elektra- en wateraansluitingen
– premie voor opstal- en/of risicoverzekering (deze dient gezamenlijk te worden afgesloten)
– eventuele rente over verschuldigde maar niet betaalde termijnen tot de transportdatum
– financieringskosten
– de notariskosten
– BTW (thans 21%, eventuele wijzigingen worden conform de wettelijke voorschriften doorberekend)
– reclame uitingen t.b.v. koper

KOPERSINFORMATIE
Er is sprake van een separate koopovereenkomst voor de grond en een aannemingsovereenkomst voor de bouw van de unit. Op het moment van definitieve overeenstemming zullen in samenspraak de afspraken omtrent de overdracht tussen verkoper en koper worden gemaakt.

Voor het gemeenschappelijk beheer en onderhoud van het (buiten)terrein, ook wel de mandelige zaak geheten, wordt bij iedere koopakte een mandeligheidsakte opgesteld. Kopers dienen derhalve rekening te houden met een bijdrage ten behoeve van de VvE.

M.b.t. tot de bouw is voor de bouwvak de graafwerkzaamheden begonnen, na de bouwvak wordt dit vervolgd en is de planning in december oplevering (o.v.b. onvoorziene stagnatie vanwege levering bouwmaterialen e.d.).

Voornoemde informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

De verkoop van deze unit binnen het bedrijfsverzamelgebouw geschiedt in samenwerking met EFFIQ Vastgoed & Consultancy uit Tubbergen (06-10285256).

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Prijs Koopprijs: 160.000,- Kosten koper
  • Status Verkocht
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw

  • Bouwjaar 2021

Locatie

  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Eibergen
  • Adres: Ballastweg 6
  • Postcode: 7151 JC

Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

7996d207d038686e74c124ce0e9c03f0.jpeg

Winkelruimte

Beschikbaar

Boliestraat 23 A-25

7001 BA Doetinchem

Circa 170 m² turn-Key WINKELRUIMTE te huur in de Boliestraat naast o.a. de bekende winkelbedrijven als Prénatal, Wil Klaassen Mode, Engelen schoenmode, Van Dal Mannenmode, State of Art en gelegen in de directe nabijheid van het Doetinchemse horecahart. De winkel […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie

Bd71b22555807e430b56a6de374b86b9.jpeg

Leisure

Beschikbaar

Verlengde van Echtenskanaal NZ 2

7894 EA Zwartemeer

Te koop circa 32 hectare ontwikkelingsgebied voor een recreatiepark met waterpartijen, groot horeca zalencentrum, camping met moderne sanitaire gebouwen, blokhutten en sportvoorzieningen in Noordoost Nederland. Het huidige Sportlandgoed Zwartemeer, bestaande uit: – hoofdgebouw met receptie en diverse horeca- en vergaderruimten, […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.