Doetinchem – Zaagmolenpad 24

Status
Beschikbaar
Oppervlakte
2.341 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Op het bedrijventerrein ‘Keppelseweg/De Huet’ wordt eind april door De Marne Vastgoed een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd met 18 bedrijfsunits in oppervlakte variërend van circa 60 m² tot circa 120 m². Deze units zijn verkocht en daarvan zijn er een aantal nu te huur.

Of het nou gaat om een werkruimte, opslagruimte of stalling van uw voertuigen, met deze bedrijfsunits heeft u ontzettend veel mogelijkheden. Door de hoogte van circa 6 meter is het in de units ook mogelijk om grote voertuigen, bijvoorbeeld uw caravan of camper, te stallen. Daarnaast zullen sommige units ook een verdieping hebben.

Locatie
Het bedrijventerrein ‘Keppelseweg/De Huet’ is uitstekend bereikbaar vanaf de Energieweg naar de op- en afritten van de A-18 welke aansluit op de A3/A-12. Via de Liemersweg (N-813) is er eveneens een aansluiting met de A-18 (Wehl). De Energieweg sluit ook aan op de Keppelseweg (N-317) richting Doesburg. De ideale ligging nabij in-/en uitvalswegen maakt deze locatie uitstekend bereikbaar.

Oppervlakte
Het bedrijfspand is verdeeld in 18 bedrijfsunits met een totaal bebouwd oppervlak van circa 1200 m². De grootte van de units variëren tussen de 60 m² tot 120 m² en de oppervlakte is te vergroten door het aanbrengen van een gehele of gedeeltelijke verdiepingsvloer in de unit. De in-/uitrit gebruik je gezamenlijk en er zit 1 parkeerplaats bij de unit.

Voorzieningen
De units van 60 m² zijn ca. 5,00 meter breed, 12,00 meter diep en zijn ca. 6,00 meter hoog, voorzien van een eigen entree, hand- of elektrisch bedienbare overheaddeur, meterkast en een betonvloer. Daarnaast zijn enkele units voorzien van een entresol, verlichting en stopcontacten.. Zie hieronder de details per unit die voor verhuur beschikbaar zijn.

Parkeerplaatsen
Bij elke bedrijfsunit zit één parkeerplaats.

Huurprijzen
Unit 1) VERHUURD
Unit 2) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 3) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 4) BG 60 m² – Beschikbaar voor € 375,- per maand, excl. BTW
Unit 5) VERHUURD
Unit 6) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 7) BG 60 m² – Beschikbaar voor € 575,- per maand (geen BTW)
Unit 8) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 9) OPTIE
Unit 10) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 11) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 12) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 13) BG 60 m² – Beschikbaar voor € 400,- per maand, excl. BTW
Unit 14) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 15) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 16) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 17) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 18) OPTIE

Oplevering
Beoogde oplevering is eind april 2022, waarbij het verhuur klaar maken van de unit in sommige units nog dient te gebeuren.

Unit 1) Elektrische overheaddeur, lichtstraat, aansluiting water en elektra in de meterkast, overige wensen in overleg.

Unit 4) Aansluiting water en elektra in de meterkast, stopcontacten en verlichting, geen mogelijkheid voor verdieping, overige wensen in overleg.

Unit 5) Mogelijkheid tot keuze entresol(verdieping) van 30 m² of 60 m² met houten trap, aansluiting water en elektra in de meterkast, verlichting, vloer met epoxy coating en overige wensen in overleg.

Unit 7) Entresol(verdieping) van 30 m² met houten trap, aansluiting water- en elektra in de meterkast, stopcontacten en LED verlichting, overige wensen in overleg.

Unit 9) Begane grond en verdieping van 60 m² met houten trap, aansluiting water- en elektra in de meterkast, stopcontacten(locatie keuze huurder) en LED verlichting, overige wensen in overleg.

Unit 13) Aansluiting water en elektra in de meterkast, overige wensen in overleg.

Unit 18) Elektrische overheaddeur, aansluiting water en elektra in de meterkast, overige wensen in overleg.

De eigenaren van de units hebben een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Een huurovereenkomst komt slechts tot stand door goedkeuring verhuurder en kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten overeenkomende aanvaarding.

Meer informatie over dit object

Doetinchem – Zaagmolenpad 24,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 4.800,- per jaar
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
2.341 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
BEDRIJVENTERREIN