D9b0129608d32823bbea60e5276a8f88.jpeg

Doetinchem – Zaagmolenpad 24

Huurprijs: 4.800,- Per jaar

Beschrijving

Op het bedrijventerrein ‘Keppelseweg/De Huet’ wordt eind april door De Marne Vastgoed een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd met 18 bedrijfsunits in oppervlakte variërend van circa 60 m² tot circa 120 m². Deze units zijn verkocht en daarvan zijn er een aantal nu te huur.

Of het nou gaat om een werkruimte, opslagruimte of stalling van uw voertuigen, met deze bedrijfsunits heeft u ontzettend veel mogelijkheden. Door de hoogte van circa 6 meter is het in de units ook mogelijk om grote voertuigen, bijvoorbeeld uw caravan of camper, te stallen. Daarnaast zullen sommige units ook een verdieping hebben.

Locatie
Het bedrijventerrein ‘Keppelseweg/De Huet’ is uitstekend bereikbaar vanaf de Energieweg naar de op- en afritten van de A-18 welke aansluit op de A3/A-12. Via de Liemersweg (N-813) is er eveneens een aansluiting met de A-18 (Wehl). De Energieweg sluit ook aan op de Keppelseweg (N-317) richting Doesburg. De ideale ligging nabij in-/en uitvalswegen maakt deze locatie uitstekend bereikbaar.

Oppervlakte
Het bedrijfspand is verdeeld in 18 bedrijfsunits met een totaal bebouwd oppervlak van circa 1200 m². De grootte van de units variëren tussen de 60 m² tot 120 m² en de oppervlakte is te vergroten door het aanbrengen van een gehele of gedeeltelijke verdiepingsvloer in de unit. De in-/uitrit gebruik je gezamenlijk en er zit 1 parkeerplaats bij de unit.

Voorzieningen
De units van 60 m² zijn ca. 5,00 meter breed, 12,00 meter diep en zijn ca. 6,00 meter hoog, voorzien van een eigen entree, hand- of elektrisch bedienbare overheaddeur, meterkast en een betonvloer. Daarnaast zijn enkele units voorzien van een entresol, verlichting en stopcontacten.. Zie hieronder de details per unit die voor verhuur beschikbaar zijn.

Parkeerplaatsen
Bij elke bedrijfsunit zit één parkeerplaats.

Huurprijzen
Unit 1) VERHUURD
Unit 2) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 3) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 4) VERHUURD
Unit 5) VERHUURD
Unit 6) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 7) VERHUURD
Unit 8) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 9) VERHUURD
Unit 10) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 11) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 12) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 13) OPTIE
Unit 14) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 15) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 16) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 17) Niet beschikbaar voor verhuur
Unit 18) VERHUURD

Oplevering
Beoogde oplevering is eind april 2022, waarbij het verhuur klaar maken van de unit in sommige units nog dient te gebeuren.

Unit 1) Elektrische overheaddeur, lichtstraat, aansluiting water en elektra in de meterkast, overige wensen in overleg.

Unit 4) Aansluiting water en elektra in de meterkast, stopcontacten en verlichting, geen mogelijkheid voor verdieping, overige wensen in overleg.

Unit 5) Mogelijkheid tot keuze entresol(verdieping) van 30 m² of 60 m² met houten trap, aansluiting water en elektra in de meterkast, verlichting, vloer met epoxy coating en overige wensen in overleg.

Unit 7) Entresol(verdieping) van 30 m² met houten trap, aansluiting water- en elektra in de meterkast, stopcontacten en LED verlichting, overige wensen in overleg.

Unit 9) Begane grond en verdieping van 60 m² met houten trap, aansluiting water- en elektra in de meterkast, stopcontacten(locatie keuze huurder) en LED verlichting, overige wensen in overleg.

Unit 13) Aansluiting water en elektra in de meterkast, overige wensen in overleg.

Unit 18) Elektrische overheaddeur, aansluiting water en elektra in de meterkast, overige wensen in overleg.

De eigenaren van de units hebben een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Een huurovereenkomst komt slechts tot stand door goedkeuring verhuurder en kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten overeenkomende aanvaarding.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Huurprijs Huurprijs: 4.800,- Per jaar
  • Status Beschikbaar
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw

  • Bouwjaar 2021

Locatie

  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Doetinchem
  • Adres: Zaagmolenpad 24
  • Postcode: 7008 AJ

Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

7996d207d038686e74c124ce0e9c03f0.jpeg

Winkelruimte

Beschikbaar

Boliestraat 23 A-25

7001 BA Doetinchem

Circa 170 m² turn-Key WINKELRUIMTE te huur in de Boliestraat naast o.a. de bekende winkelbedrijven als Prénatal, Wil Klaassen Mode, Engelen schoenmode, Van Dal Mannenmode, State of Art en gelegen in de directe nabijheid van het Doetinchemse horecahart. De winkel […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie

Bd71b22555807e430b56a6de374b86b9.jpeg

Leisure

Beschikbaar

Verlengde van Echtenskanaal NZ 2

7894 EA Zwartemeer

Te koop circa 32 hectare ontwikkelingsgebied voor een recreatiepark met waterpartijen, groot horeca zalencentrum, camping met moderne sanitaire gebouwen, blokhutten en sportvoorzieningen in Noordoost Nederland. Het huidige Sportlandgoed Zwartemeer, bestaande uit: – hoofdgebouw met receptie en diverse horeca- en vergaderruimten, […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.