Doetinchem – Terborgseweg 34A, € 1.000,- per maand

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Bouwvorm
bestaande bouw
Meer kenmerken >

Te Huur een turn-key kantoorruimte aan de Terborgseweg, één van de aanvoerwegen naar het centrum en ligt op de looproute van het Centraal Station tot aan het stadscentrum. In de directe nabijheid ligt het Gemeentehuis, de Rabobank, uitzendbureaus, horeca, kantoren en woningen en wordt tevens de wekelijkse markt gehouden en zijn er voldoende parkeermogelijkheden aanwezig.

Indeling:
Begane grond:
Circa 140 m² BVO kantoorruimte bestaande uit kantoor, keuken, berging, toilet, personeelsingang en magazijn.

Aanvaarding: in overleg.

Meer over Doetinchem:
Doetinchem heeft zelf meer dan 56.000 inwoners en is het verzorgingsgebied als centrumgemeente voor de omliggende gemeenten.
Doetinchem is niet alleen hét centrum van de Achterhoek, maar ook een winkelstad bij uitstek. Niet te groot niet te klein maar wel zeer overzichtelijk en met een gevarieerd winkelaanbod.

De Achterhoekse gemoedelijkheid is kenmerkend voor Doetinchem, een stad met een dorps karakter.
In de binnenstad vindt u een groot aantal winkels en warenhuizen. Lang gevestigde zaken op het gebied van antiek, design, wonen, woonaccessoires, mode, delicatessen en juweliers.

De hoofdstraat, de Hamburgerstraat waar veel bekende winkels gevestigd zijn, is omgeven door kleine gezellige straatjes waar de speciaalzaak nog te vinden is.
De Catharinastraat die enkele jaren geleden geopend is, is een architectonisch hoogstandje. De straat sleepte er zelfs de titel ‘mooiste straat van Nederland’ mee in de wacht.
Er is voldoende betaalde en onbetaalde parkeerruimte, aangegeven door de P-route.

De Oude IJssel die door de stad loopt, zorgt met haar drukke scheepsverkeer voor een gezellig sfeertje. De historische Oude IJssel(fiets)brug verschaft een fraaie entree richting stad.
De omgeving is rijk aan natuurschoon. Er zijn campings en hotels waardoor Doetinchem in de zomer veel toeristen trekt. De bos- en waterrijke omgeving leent zich uitstekend voor fiets-, wandel- en kanotochten waarna het in de stad aangenaam vertoeven is op een van de terrassen. Doetinchem ligt aan de A18, 30 km van Arnhem, 25 km van Zutphen en 15 km van de Duitse grens.

Horeca
De horeca is goed vertegenwoordigd. Rondom de monumentale Catharinakerk aan het Simonsplein is een aantal terrassen gesitueerd, maar ook de Grutstraat en Waterstraat staan bekend om hun gezellige cafés, eetcafés en binnen- en buitenlandse restaurants. Naast de ‘mooiste straat van Nederland’, heeft Doetinchem ook ‘hét café van het jaar’. Natuurlijk is er een bioscoop en schouwburg Amphion.

Meer informatie over dit object

Doetinchem – Terborgseweg 34A,

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.000,- per maand
Object aanmelding
in verhuur genomen
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Type aanvaarding
in overleg

Gebouw

Bouwvorm
bestaande bouw
Oppervlakte perceel
0 m2
Bouwjaar periode
1960-1970
In aanbouw
Nee
Liggingen
winkelgebied stadscentrum
Parkeerfaciliteiten
Parkeerfaciliteiten: Betaald parkeren
Aantal
0

Kantoorruimte

Oppervlakte
140 m2
In units vanaf
0
Verdiepingen
1
Opleveringsniveau
inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming