Doetinchem – Keppelseweg 28

Te huur kantoor in monumentale en zeer representatieve KANTOORVILLA, aan de Keppelseweg 28 te Doetinchem. Gelegen aan één van de belangrijkste invalswegen, in een representatieve omgeving bestaande uit notariaat, makelaars, medische diensten en wellness.

Zeer goede bereikbaarheid met zowel eigen, als openbaar vervoer (bushalte) op loopafstand. Het interieur bevat nog vele originele en goed onderhouden details, evenals enkele oude schouwen en fraaie stucplafonds.

Deze kantoorvilla wordt in zijn geheel verhuurd. Op de begane grond en de verdiepingen zijn er in totaal 9 kamers beschikbaar. Zowel de begane grond als eerste verdieping beschikken over een toilet.

INDELING:
Op de begane grond bevinden zich 3 kamers (w.v. 1 kamer “en suite”), een keuken en toilet. De 1e verdieping telt 5 kamers en een toilet en op de 2e verdieping is 1 grote ruimte. Allen smaakvol en praktisch ingericht.

VOORZIENINGEN:
De kantoorvilla is TURN KEY en o.a. voorzien van vloerbedekking, verlichting, verwarming, kabelgoten met actuele bekabeling en airco.

SERVICEKOSTEN:
De huurder neemt alle servicekosten op naam.

PARKEREN:
Op het achtergelegen parkeerterrein (Basic Fit) geldt een erfrecht van 5 parkeerplaatsen en in overleg is er de mogelijkheid om op eigen terrein parkeerplaatsen te realiseren. In de directe omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden aanwezig.

AANVAARDING:
In overleg.

Meer informatie over dit object

Doetinchem – Keppelseweg 28,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 2.800,- per maand
Prijs
€ 0,-
Prijs
€ 0,-
Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM