Doetinchem – Edisonstraat 84, € 350,- per maand

Status
Beschikbaar
Oppervlakte
6.692 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Een Plug & Play kantoor voor een All-In prijs vanaf € 350,- excl. BTW per maand!

De verhuurder van dit kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw aan de Edisonstraat 84 wil het huurders zo veel mogelijk naar hun zin maken en heeft in overleg met huurders reeds diverse gemeenschappelijke faciliteiten aangebracht. Wel je eigen zelfstandige unit echter met meerdere faciliteiten die gedeeld kunnen worden, zoals o.a. glasvezel dataverbinding, vrij beschikbare vergaderruimten en een loungeruimte met grote keuken, zithoek en mogelijkheid tot presentatieruimte/ seminars, ontmoetingen of gewoon even een kop koffie.

De kleinschaligheid draagt bij aan onderling contact tussen huurders waarbij een eigen identiteit gewaarborgd blijft. Verwijzing binnen het gebouw vindt plaats middels elektronische schermen en naamaanduiding bij de eigen unit. Voor het gebouw zal een zuil worden geplaatst met vermelding alle in het pand gevestigde bedrijven.

Het gebouw is geheel gerenoveerd/gemoderniseerd en heeft een hoog opleveringsniveau. Iedere kamer is voorzien van een eigen data-aansluiting (IP-adres), nieuw schilderwerk, nieuwe vloerbedekking, LED verlichting, zonwering en mechanische ventilatie met topkoeling. De ruimten zijn 24/7 toegankelijk en voorzien van sloten en centraal alarm. Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar alsmede een fietsberging.

Voor verhuur zijn diverse zelfstandige units beschikbaar, de kleinste vanaf ca. 20 m² met een all-Inclusive huurprijs vanaf € 350,= per maand. Dit is inclusief servicekosten, dataverbinding en medegebruik van de gemeenschappelijke voorzieningen zoals pantry/keuken, vergaderruimten en loungeruimte. Een flexibel huurtermijn is bespreekbaar. Tevens is tussentijdse uitbreiding of verplaatsing bespreekbaar. In samenspraak met verhuurder wordt zover mogelijk maatwerk geleverd.

Graag maken wij met u een geheel vrijblijvende afspraak op locatie waarbij wij het pand en concept kunnen toelichten. Dit zal niet veel tijd in beslag nemen en hopen u te verrassen met de mogelijkheden.

Tevens grotere units beschikbaar tot een metrage van 35 – 50 – 100 – 200 m2.

Meer informatie over dit object

Doetinchem – Edisonstraat 84,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 350,- per maand
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
6.692 m2
Bog in aanbouw
Nee