D79011873396a878837f2dd50ebf7794.jpeg
HorecaBeschikbaar

Doetinchem – Catharinaplein 1

Huurprijs: 4.000,- Per maand

Beschrijving

PRACHTIGE HORECARUIMTE TE HUUR AAN HET CATHARINAPLEIN IN DOETINCHEM

Op deze locatie heeft grand café restaurant Doetinchems Meisje gezeten en Japans Grill House Da Qing. De locatie met een hoge passantenstroom ligt op de looproute vanaf het Simonsplein en (dé) winkelstraat Catharinastraat / Hamburgerstraat naar de Mediamarkt en naar de diverse parkeergarages (950 p.p.). Ook Schouwburg Amphion en Bioscoop Vue liggen op steenworpafstand. De horecaruimte is onderdeel van het “Lyceumkwartier”.

De exploitatie oppervlakte is ca. 178 m² en het pand heeft een frontbreedte van ca. 12 meter. De 100% volledige glas pui is gelegen aan het Catharinaplein en biedt transparantie en een mooie aansluiting naar het terras, vanaf de centrumzijde valt het prachtige grote zonnige terras met vaste zonwering aan de gevel op, deze wordt geflankeerd door een imposante kastanjeboom. De gevelzijde aan de Burgemeester van Nispenstraat, heeft een sfeervolle 19e-eeuwse uitstraling met een eigen ingang en vanuit de parkeergarage boven de Mediamarkt loopt men direct tegen de locatie aan.

INDELING

Keuken (24 m² met ca. 30 m² opslagruimte) aan de rechterzijde van het gebouw, eigen ingang voor de keuken is aanwezig. De keuken is modern, brandschoon en volledig ingericht. Er staat kwalitatieve apparatuur en de routing is optimaal. Er is voldoende spoelgelegenheid en opslag aanwezig. Tevens is er achter de keuken een interne afvalopslag en een personeelsruimte.

De ruimte voor de gasten is volledig ingericht (ca. 225 m²). Er ligt een prachtige houten vloer, het plafond en de muren zijn gestukt en geschilderd. Er is een mindervalide toilet gerealiseerd op de begane grond, de ingang is drempelvrij voor rolstoelgebruikers, mindervaliden en kinderwagens. De indeling is ruim opgezet, doch door de speelse hoogteverschillen, de diverse hoekjes zeker ook knus en gezellig te noemen. De ruimte wordt gebroken door een elegante ingebouwde open haard. Het aantal zitplaatsen binnen is ca. 100.

In de kelder (ca. 47 m²), per trap bereikbaar, zijn de gescheiden dames- en herentoiletten gerealiseerd. Daarnaast bevindt zich hier de personeelsruimte, met personeelsdouche en wasmachine/wasdroger aansluiting en doorgang naar de, onder het gebouw gelegen, parkeergarage. Tevens zijn in de kelder aangebracht: een drank- en emballageopslag, alsmede een volledig ingerichte grote bierkoelcel. Hier is meer dan voldoende ruimte voor 30+ bieren op fust en verdere drankvoorraden. Leveringen van dranken geschieden eenvoudig via de interne privé doorgang naar de Catharina parkeergarage. Hier zijn liften aanwezig. Leveranties van groothandel- en keuken zijn tevens direct via de keukeningang mogelijk.

Het terras met ca. 90 zitplaatsen en ca. 130 m² is gelegen aan de zonzijde, op het zuiden. Er ligt een vaste houten vlonder. De benodigde terrasvergunning is aan te vragen bij de bevoegde instantie.

OVERIGE INFO

Bereikbaarheid: Uitstekend bereikbaar met auto via diverse provinciale- en rijkswegen, openbaar vervoer en fiets (fietsvriendelijke binnenstad).

Installaties: Het betreft de verhuur van een (horeca)ruimte met de benodigde nutsaansluitingen (gas/water/elektra), alles gebaseerd op de gestelde capaciteit met een verzwaring van de meterkast naar 3 X 80 AMP, verzwaring gasaansluiting naar G10 en warmwaterboiler en CV ketel. Locatie is voorzien van mechanische ventilatie, vetvangput en ontgeuringsinstallatie.

Parkeren: Betaald parkeren in de binnenstad. Er zijn drie grote parkeergarages in de directe omgeving alwaar men tegen een korting tarief parkeerkaarten als bedrijf kan afnemen.

Bestemming: Bestemmingsplan ‘Stedelijk gebied – 2021’ Centrum.

Vergunningen: Drank- en horecavergunning en terrasvergunning zijn aan te vragen bij de Gemeente Doetinchem.

Brandveiligheid: Er was voor de exploitatie een gebruiksvergunning afgegeven dan wel een gebruiksmelding gedaan.

Brouwerij: Er is geen brouwerijverplichting.

Huur/bruikleenovereenkomst: Geen. Alle inventaris is in eigendom.

Wet milieubeheer: De melding in het kader van de AMvB Horecabedrijven is gedaan. De inrichting valt onder de werking van het nieuwe Besluit Horeca, Recreatie en Sport. Er is een vetvangput aanwezig.

Huurprijs bedrijfspand: € 4000,- per maand (excl. BTW en energiekosten).

Huurperiode: 5 jaar met 5 optiejaren heeft de voorkeur.

Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Graag laten wij aan serieuze kandidaten deze toplocatie zien!

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Huurprijs Huurprijs: 4.000,- Per maand
 • Status Beschikbaar
 • Aanvaarding Direct

Oppervlakte

Bouw

 • Huidig gebruik Horeca
 • Bouwjaar 2012

Overig

 • Parkeerplaatsen 0
 • Verdiepingen 1

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Doetinchem
 • Adres: Catharinaplein 1
 • Postcode: 7001 BJ

Bedrijfstakken in Doetinchem

 • 9% Bouwnijverheid
 • 5% Cultuur, sport en recreatie
 • 0% Delfstoffenwinning
 • 0% Energievoorziening
 • 0% Extraterritoriale organisaties
 • 8% Financiële dienstverlening
 • 12% Gezondheids- en welzijnszorg
 • 18% Handel
 • 3% Horeca
 • 0% Huishoudens
 • 4% Industrie
 • 4% Informatie en communicatie
 • 3% Landbouw, bosbouw en visserij
 • 5% Onderwijs
 • 0% Openbaar bestuur en overheidsdiensten
 • 6% Overige dienstverlening
 • 15% Specialistische zakelijke diensten
 • 1% Verhuur en handel van onroerend goed
 • 4% Verhuur en overige zakelijke diensten
 • 2% Vervoer en opslag
 • 0% Waterbedrijven en afvalbeheer

Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


D79011873396a878837f2dd50ebf7794.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

U kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op uw gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*


Gerelateerde bedrijfspanden

Dcdeaaa31cc82ff4c2b7bd7b915d10ba.jpeg

Horeca

Beschikbaar

Simonsplein 14

7001 BM Doetinchem

Te huur een horecaruimte gelegen in het stadscentrum van Doetinchem op een aantrekkelijke aanloop locatie met in de omgeving o.a. een gemeentelijke fietsenstalling, meerdere lokale bekende winkels en horecagelegenheden. Indeling Horecaruimte groot ca. 121 m² Bereikbaarheid De bereikbaarheid is goed […]

Huurprijs: 3.000,- Per maand

Meer informatie

6b57a349bbaf1790eccbf4c39d538ee6.jpeg

Horeca

Verhuurd onder voorbehoud

Surinamestraat 35

7009 GC Doetinchem

TE HUUR IN DOETINCHEM: Horeca ruimte voor een cafetaria, broodjeszaak of viszaak. Op een goed herkenbare zicht locatie in het noord/oosten van Doetinchem is deze horeca ruimte te huur. Groot klanten bereik door centrale ligging t.o.v. meerdere grote woonwijken te […]

Huurprijs: 1.500,- Per maand

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.