84f1f197a1c75c65a12a81d9b2eab1e5.jpeg

Doetinchem – Burgemeester van Nispenstraat 21

Prijs op aanvraag

Beschrijving

De historie van het pand

In 1880 werd de eerste steen gelegd voor de bouw van de kerk en pastorie aan de Van Nispenstraat door de tweelingzusters van Dijk. In een boog boven de deur vindt men de tekst: “pax intrantibus” met betekenis: vrede zij den binnenkomende, in die geest verrees de kerk en pastorie. Het gebouw heeft 3 vergis bombardementen in de Tweede Wereld Oorlog en de in de 60-er jaren veel gehanteerde sloperskogel overleefd en is zodoende als Rijksmonument bewaard gebleven voor Doetinchem. De huidige eigenaar heeft het gehele pand, zowel binnen alsook buiten, gerenoveerd en alles waarvoor dit mogelijk was in de originele staat terugbracht.

Verhuur

Voor de lange termijn verhuur bieden wij kantoor- en/of praktijkruimten aan in het souterrain. Alle beschikbare ruimten zijn volledig gerestaureerd en smaakvol ingericht. De faciliteiten zoals pantry en toilet worden bij meerdere huurders /gebruikers gedeeld. Daarnaast biedt verhuurder de mogelijkheid tot het gebruik van de ruime Raadskamer(ca. 24 m²), de Foyer(ca. 72 m²) en de grote Dijkzaal met balkon(ca. 225 m²). Deze 3 ruimten worden zelfstandig verhuurd, e.e.a. is afhankelijk van beschikbaarheid en afstemming met beheerder. Het gebruik van diverse horeca arrangementen behoren ook tot de mogelijkheden. Verhuur van de kantoor- en/of praktijkruimten zal plaatsvinden op basis van een huurprijs met voorschot op de servicekosten.

Indeling

Het Souterrain heeft zowel aan de voor-en achterzijde een afsluitbare ingang. De toiletten en drie kantoorruimten zijn voorzien van verwarming, elektra en uitzetramen. De Begane Grond geeft toegang tot de afzonderlijk te huren ruimten: de Dijkzaal, de Foyer en de Raadszaal en via de trap in de gang komt men naar de Verdieping en de Zolder. Op de Verdieping bevinden zich 7 inmiddels verhuurde kantoren en zijn er twee toiletten en een pantry aanwezig. Ook bevindt zich hier de toegang tot het balkon van de Dijkzaal. De Zolder biedt ruimte aan 5 kantoorruimten en een open ruimte van meer dan 250 m2 voor diverse soorten bijeenkomsten.

Bereikbaarheid en parkeren

De uitstekende ligging van het pand zorgt voor een goede bereikbaarheid te voet, met de fiets, met het openbaar vervoer(de bus) en de auto. Binnen 250 meter afstand van het pand bevinden zich 3 parkeergarages. Op het terrein zijn er een aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor de huurders.

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Huurprijs Prijs op aanvraag
  • Status Beschikbaar
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw

  • Bouwjaar 1880

Locatie

  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Doetinchem
  • Adres: Burgemeester van Nispenstraat 21
  • Postcode: 7001 BS

Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

7996d207d038686e74c124ce0e9c03f0.jpeg

Winkelruimte

Beschikbaar

Boliestraat 23 A-25

7001 BA Doetinchem

Circa 170 m² turn-Key WINKELRUIMTE te huur in de Boliestraat naast o.a. de bekende winkelbedrijven als Prénatal, Wil Klaassen Mode, Engelen schoenmode, Van Dal Mannenmode, State of Art en gelegen in de directe nabijheid van het Doetinchemse horecahart. De winkel […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie

Bd71b22555807e430b56a6de374b86b9.jpeg

Leisure

Beschikbaar

Verlengde van Echtenskanaal NZ 2

7894 EA Zwartemeer

Te koop circa 32 hectare ontwikkelingsgebied voor een recreatiepark met waterpartijen, groot horeca zalencentrum, camping met moderne sanitaire gebouwen, blokhutten en sportvoorzieningen in Noordoost Nederland. Het huidige Sportlandgoed Zwartemeer, bestaande uit: – hoofdgebouw met receptie en diverse horeca- en vergaderruimten, […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.