Ba5ef73a1c63732bca87704fd87efcef.jpeg

Doesburg – Roggestraat 3

Huurprijs: 500,- Per maand

Beschrijving

Op een unieke en historische locatie gelegen op de verdieping (boven de Sociëteit) in het hart van Doesburg bevinden zich een kantoorruimte alsmede een ruime overloop en een zeer karakteristieke uitstraling. De entree bevindt zich op de begane grond en is gezamenlijk met de Sociëteit. De kantoorruimte is ruim 27 m² (5,70m x 4,80m) groot en men deelt de algemene ruimten met een andere huurder.

LOCATIE
Doesburg, met circa 14.000 inwoners, ligt in de provincie Gelderland en is een kleine Hanzestad in de Achterhoek. De historische binnenstad, waar je in elk pand wel even binnen wilt kijken, heeft een gezellig plein met terrasjes waar het lijkt alsof je je in het buitenland waant. Er zijn verschillende festiviteiten die met name in het voorjaar en in de zomer plaatsvinden. De stad is erg geliefd en wordt jaarlijks door duizenden toeristen bezocht. De kantoorruimte ligt aan de rand van de stad, binnen de bebouwde kom, in een afwisselend landschap van weilanden en de uiterwaarden van de IJssel en de A12.

LIGGING
Doesburg is centraal gelegen in het land, in de directe omgeving treft u de A348, A50 en de A12. Apeldoorn, Arnhem en de Duitse grens zijn bereikbaar binnen 30 autominuten. Doesburg biedt een compleet pakket qua sport, zorg en onderwijs. Het sfeervolle historische stadscentrum beschikt ook over uitstekende winkelvoorzieningen.

INDELING
Middels een vaste trap vanuit de hal(ca. 15 m²) is de overloop bereikbaar. De overloop (ca. 20 m²) geeft toegang tot de kantoorruimte (ca. 27 m²).

BESTEMMING
Het geldende bestemmingsplan is Binnenstad Doesburg met enkelbestemming “Centrum – Aanloopgebied” met functieaanduiding specifieke vorm van centrum – horeca 2 en detailhandel.

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Huurprijs Huurprijs: 500,- Per maand
  • Status Beschikbaar
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw

  • Bouwjaar 1850

Locatie

  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Doesburg
  • Adres: Roggestraat 3
  • Postcode: 6981 BJ

Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


Ba5ef73a1c63732bca87704fd87efcef.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

Je kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op je gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

7996d207d038686e74c124ce0e9c03f0.jpeg

Winkelruimte

Beschikbaar

Boliestraat 23 A-25

7001 BA Doetinchem

Circa 170 m² turn-Key WINKELRUIMTE te huur in de Boliestraat naast o.a. de bekende winkelbedrijven als Prénatal, Wil Klaassen Mode, Engelen schoenmode, Van Dal Mannenmode, State of Art en gelegen in de directe nabijheid van het Doetinchemse horecahart. De winkel […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie

Bd71b22555807e430b56a6de374b86b9.jpeg

Leisure

Beschikbaar

Verlengde van Echtenskanaal NZ 2

7894 EA Zwartemeer

Te koop circa 32 hectare ontwikkelingsgebied voor een recreatiepark met waterpartijen, groot horeca zalencentrum, camping met moderne sanitaire gebouwen, blokhutten en sportvoorzieningen in Noordoost Nederland. Het huidige Sportlandgoed Zwartemeer, bestaande uit: – hoofdgebouw met receptie en diverse horeca- en vergaderruimten, […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.