Doesburg – Roggestraat 3

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Op een unieke en historische locatie gelegen op de verdieping (boven de Sociëteit) in het hart van Doesburg bevinden zich een hoge zaal en groot kantoor alsmede een ruime overloop. Allen met een zeer karakteristieke uitstraling. De entree bevindt zich op de begane grond en is gezamenlijk met de Sociëteit. Het geheel is ruim 138 m² groot en kan in overleg met de eigenaar opnieuw afgewerkt worden, één en ander is afhankelijk van de lengte van de huurperiode.

LOCATIE
Doesburg, met circa 14.000 inwoners, ligt in de provincie Gelderland en is een kleine Hanzestad in de Achterhoek. De historische binnenstad, waar je in elk pand wel even binnen wilt kijken, heeft een gezellig plein met terrasjes waar het lijkt alsof je je in het buitenland waant. Er zijn verschillende festiviteiten die met name in het voorjaar en in de zomer plaatsvinden. De stad is erg geliefd en wordt jaarlijks door duizenden toeristen bezocht. De kantoorruimte ligt aan de rand van de stad, binnen de bebouwde kom, in een afwisselend landschap van weilanden en de uiterwaarden van de IJssel en de A12.

LIGGING
Doesburg is centraal gelegen in het land, in de directe omgeving treft u de A348, A50 en de A12. Apeldoorn, Arnhem en de Duitse grens zijn bereikbaar binnen 30 autominuten. Doesburg biedt een compleet pakket qua sport, zorg en onderwijs. Het sfeervolle historische stadscentrum beschikt ook over uitstekende winkelvoorzieningen.

INDELING
Middels een vaste trap vanuit de hal(ca. 15 m²) is de overloop bereikbaar. De overloop(ca. 20 m²) geeft toegang tot de zaal(ca. 69 m²) en de kantoorruimte(ca. 32 m²).

BESTEMMING
Het geldende bestemmingsplan is Binnenstad Doesburg met enkelbestemming “Centrum – Aanloopgebied” met functieaanduiding specifieke vorm van centrum – horeca 2 en detailhandel.

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Meer informatie over dit object

Doesburg – Roggestraat 3,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.000,- per maand
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM