E635999f997edd075c0ee66f6a0642e4.jpeg

Doesburg – Kerkstraat 51

Prijs op aanvraag

Beschrijving

Midden in het historische stadscentrum van hanzestad Doesburg vindt u dit unieke Rijksmonument met hoog schilddak en trapgevel. Het prachtige authentieke pand met circa 3000 m³ ligt op een top-A-winkellocatie en biedt o.a. ruimte voor een winkel, atelier, appartement(en) en opslagruimte en heeft een gewelfde kelder. In het pand zijn momenteel een appartement en een winkel gesitueerd. Het pand verkeert in goede staat en biedt door de layout en de zee van ruimte een scala aan mogelijkheden voor bijvoorbeeld projectontwikkeling.

Gelegen aan de hoofdstraat van de historische binnenstad van Doesburg ligt het op loopafstand van alle winkels, gezellige terrassen, musea, openbaar vervoer, stadspark en de IJsselkadeboulevard. Een unieke kans om bijvoorbeeld wonen en werken te combineren!

Indeling:

Begane grond: winkelruimte (Kerkstraat 51), atelierruimte, garage en entree appartement (Boekholtstraat 2)

1e Verdieping: appartement met dakterrassen

1e, 2e en 3e Verdieping: pakhuis met authentieke elementen. Zeer ruime opslagruimte

Op de eerste verdieping is een riant appartement gesitueerd dat voorzien is van twee grote sfeervolle woonkamers, een keuken, 3 grote slaapkamers, een moderne badkamer en separaat toilet en bijkeuken.

De woonkamer aan de voorzijde kijkt uit op de gezellige winkelstraat, terwijl de openslaande deuren van de woonkamer aan de achterzijde toegang bieden tot een van de dakterrassen die het pand rijk is. Beide woonkamers zijn voorzien van airco.

Het appartement heeft een eigen entree in de zijstraat van de winkelstraat en is volledig gescheiden van het bedrijfsgedeelte. In de ruime vestibule leidt een trap naar de bovenverdieping. Een zonnige corridor verbindt het voor- en achterhuis en geeft toegang tot het tweede grote dakterras met volledige privacy.

De begane grond van het appartement beschikt over een inpandige garage; een uniek pluspunt in de binnenstad waar parkeren uitsluitend met een vergunning is toegestaan. De garage biedt eveneens ruimte voor opslag of als werkplaats.

Bijzonderheden:

– De bestemming van het pand is ‘centrum kernwinkelgebied’

– Ligging midden in het historische centrum van hanzestad Doesburg op een TOP-A-winkellocatie

– Horeca toegestaan

– Een unieke kans om wonen en werken te combineren

– Naast de uitstekende ligging mag Doesburg jaarlijks 800.000 toeristen verwelkomen.

Interesse? Vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Prijs Prijs op aanvraag
  • Status Verkocht onder voorbehoud
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw

  • Bouwjaar 1850

Locatie

  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Doesburg
  • Adres: Kerkstraat 51
  • Postcode: 6981 CL

Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


E635999f997edd075c0ee66f6a0642e4.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

Je kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op je gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

7996d207d038686e74c124ce0e9c03f0.jpeg

Winkelruimte

Beschikbaar

Boliestraat 23 A-25

7001 BA Doetinchem

Circa 170 m² turn-Key WINKELRUIMTE te huur in de Boliestraat naast o.a. de bekende winkelbedrijven als Prénatal, Wil Klaassen Mode, Engelen schoenmode, Van Dal Mannenmode, State of Art en gelegen in de directe nabijheid van het Doetinchemse horecahart. De winkel […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie

Bd71b22555807e430b56a6de374b86b9.jpeg

Leisure

Beschikbaar

Verlengde van Echtenskanaal NZ 2

7894 EA Zwartemeer

Te koop circa 32 hectare ontwikkelingsgebied voor een recreatiepark met waterpartijen, groot horeca zalencentrum, camping met moderne sanitaire gebouwen, blokhutten en sportvoorzieningen in Noordoost Nederland. Het huidige Sportlandgoed Zwartemeer, bestaande uit: – hoofdgebouw met receptie en diverse horeca- en vergaderruimten, […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.