E061da28ea1103ed32e35dd9da0d1c3f.jpeg
KantoorruimteVerhuurd

Diepenheim – Grotestraat 19

Beschrijving

OBJECT/LIGGING
Aan de sfeervolle Grotestraat, op een beeldbepalende plek in Diepenheim gelegen, bieden wij aan voor verhuur het “Raadhuis”. Het betreft een Rijks monumentaal pand gebouwd in 1881, ontworpen door Jan Coenraad Meijer in neoclassicistische stijl en had eerder de functie als gemeentehuis. Het geheel heeft een zeer karakteristieke uitstraling zodat u van buiten gemakkelijk herkenbaar bent voor bezoekers.

Het Raadhuis is onlangs volledig gerenoveerd en verduurzaamd waarbij de oorspronkelijke details zijn behouden. In totaal biedt het object circa 292 m² aan kantoorruimte aan waarvan nog circa 50 m² (exclusief bijbehorende kluisruimte) op de begane grond voor verhuur beschikbaar is.

Het Raadhuis biedt mogelijkheden voor onder andere: kantoor, dienstverlening, praktijk, culturele activiteiten en maatschappelijke voorzieningen.

BESCHIKBARE RUIMTES
Begane grond:

Burgemeesterskamer + secretarie:
Circa 50 m² (+ kluisruimte van ca. 9.8 m²)

BEREIKBAARHEID
Het Raadhuis is gelegen op een centrale plek in Diepenheim en uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. De Rijksweg N346 ligt op ca. 1,5 km afstand en de bushalte is gelegen op ca. 300 meter afstand.

BESTEMMING
Bij de gemeente Hof van Twente valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan: ‘Diepenheim’ en werd vastgesteld bij raadsbesluit van 10-05-2016 en heeft hierin de bestemming “Centrum”.
U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt opgeleverd in huidige staat, o.a. voorzien van:
– Aanwezige verlichting
– Aanwezige vloerbedekking
– Verwarming
– Gezamenlijk toilet
– Gezamenlijke pantry

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeergelegenheid (mandelig) op eigen terrein en in de directe omgeving.

HUURPRIJS
Burgemeesterskamer + secretarie:
€ 700,- per maand te vermeerderen met BTW

SERVICEKOSTEN
Ten behoeve van de leveringen en diensten wordt een voorschotbedrag aangehouden, op basis van jaarlijkse nacalculatie.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar (een kortere termijn is eventueel bespreekbaar).

INGANGSDATUM
In onderling overleg, op korte termijn mogelijk.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke opgesteld is door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Status Verhuurd
 • Aanvaarding

Oppervlakte

 • Oppervlakte 292 m2

Bouw

 • Huidig gebruik Kantoorruimte
 • Bouwjaar 1881

Overig

 • Parkeerplaatsen 0
 • Verdiepingen 1

Locatie

 • Provincie: Overijssel
 • Plaats: Diepenheim
 • Adres: Grotestraat 19
 • Postcode: 7478 AA

Bedrijfstakken in Diepenheim


Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


E061da28ea1103ed32e35dd9da0d1c3f.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

U kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op uw gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*


Gerelateerde bedrijfspanden

Kantoorruimte

Beschikbaar

De Stoven 4

7206 AX Zutphen

TE KOOP op bedrijventerrein De Stoven; multifunctionele kantoor/bedrijfsruimte aan de Stoven 4-6 Zutphen. OPPERVLAKTE De Stoven 4 Totaal ca. 745 m² bvo verdeeld over twee verdiepingen: -BG: ca. 517 m², bestaande uit centrale entee, receptiebalie, diverse kantoorruimtes variërend in grootte, […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie

Kantoorruimte

Beschikbaar

Vosboerweg 26

7556 BS Hengelo

OBJECT/LIGGING Op een uitstekende locatie op het bedrijventerrein Westermaat Zuidwest bieden wij aan voor de verhuur een kantoorunit met opslagruimte. De kantoorunit is uitstekend bereikbaar door de ligging nabij de Rijksweg A1. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. OPPERVLAKTE […]

Huurprijs: 975,- Per maand

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.