Deventer – Zweedsestraat 8a8, € 850,- per maand

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Zelfstandige kantoor(HOEK)unit (± 100 m² VVO) gelegen op de verdieping aan de Zweedsestraat 8 in Deventer. De Zweedsestraat is de belangrijkste ontsluitingsweg van het bedrijventerrein Kloosterlanden, gelegen op zeer korte afstand van de op- en afrit van de snelweg A1 (ca. 2 autominuten). De kantoorverdieping is voorzien van een entree met eigen trapopgang naar kantoorverdieping. Dankzij de hoekligging van de unit is de kantoorruimte aan 3 zijden voorzien van ramen. Het object is onderdeel van een bedrijfsgebouwen complex, dat gebouwd is in 2008. DEELVERHUUR BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN

VOORZIENINGEN:
Alarmsysteem (brand en inbraak), dames – en herentoilet, pantry, systeemplafond met verlichting, kabelgoten, verwarming, airconditioning, mogelijkheid tot glasvezelaansluiting.

HUURPRIJS:
Voor de gehele verdieping bedraagt de huur € 850,– per maand.
Additioneel is opslagruimte op de tussenverdieping bij te huren.
Als indicatie voor de servicekosten kan ca. € 150,- per maand worden aangehouden.
Genoemde prijzen zijn te vermeerderen met BTW.

DEELVERHUUR
De beschikbare ruimte is opdeelbaar waardoor ca. 2 kantoorkamers ontstaan van respectievelijk 35 en 65 m² (incl bijtelling voor de algemene ruimten zoals keuken, toiletten en entree. Er kan één kamer worden gehuurd of meerdere.
Voor de kamers hanteren we ALL-IN prijzen waarin dus zowel de huur als ook de servicekosten (incl energieverbruik) zijn begrepen. De All-in prijzen zijn:
– kamer ­± 35 m² : € 375,- per maand te vermeerderen met BTW – gelegen aan de voorzijde
– kamer ­± 65 m² : € 675,- per maand te vermeerderen met BTW – gelegen aan de achterzijde
Bij een “kamergewijze verhuur” zijn de keuken en de toiletten uiteraard voor gemeenschappelijk gebruik en zullen servicekosten naar rato worden berekend.

INGANGSDATUM:
In onderling overleg.

HUURBETALING:
Per maand vooruit

BANKGARANTIE:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur, servicekosten en de BTW

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Meer informatie over dit object

Deventer – Zweedsestraat 8a8,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 850,- per maand
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
BEDRIJVENTERREIN