Deventer – Zutphenseweg 51, € 39.900,- per jaar

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Het kantoorgebouw “Zonnestaete” is een uit 1958 stammend, markant kantoorgebouw, ontworpen door de Deventer architect J.D. Postma. Het gebouw is dankzij haar tijdloze ontwerp, gehanteerde bouwmethode en toegepaste materialen gekwalificeerd als “industrieel erfgoed”.

Zonnestaete is recent volledig gerenoveerd met behoud van fraaie “monumentale aspecten” en is mede daardoor zeker geen kantoor van 13 in een dozijn ! Het heeft niet alleen een unieke uitstraling met veel ramen (en dus een lichte kern), maar herbergt tevens een groot aantal voorzieningen.
Zo is Zonnestaete voorzien van een zeer representatieve gemeenschappelijke entreepartij met vide, receptiebalie, fraaie en ruim opgezette wachtruimte, meerdere personenliften en een goederenlift. Tijdens de renovatie zijn moderne toiletgroepen gerealiseerd en zijn de kantoren niet alleen voorzien van dubbel glas, maar tevens van een nieuwe topkoeling in combinatie met centrale verwarming. De klimaatbeheersing is dus van deze tijd !

Daarnaast beschikt Zonnestaete over een toegangscontrole-systeem, een brandmeldinstallatie, een postkamervoorziening en een bedrijfsrestaurant, waar tegen zeer aantrekkelijke prijzen een prima maaltijd kan worden genuttigd. Vanzelfsprekend dat het gebouw beschikt over een fietsenstalling en over een eigen parkeervoorziening.

LIGGING IS TOP !
Zonnestaete ligt op nog geen 300 meter van de op- en afrit van de A1 aan één van de drukste invalswegen van Deventer. De Zutphenseweg is tevens de doorgaande weg naar Raalte en Zwolle.

Dankzij de bushalte direct tegenover Zonnestaete, is deze locatie ook per openbaar vervoer goed te bereiken en wordt zowel het NS (Intercity) Station als het stadscentrum binnen 10 minuten te bereiken.

Zonnestaete is het Europese hoofdkantoor van Trivium Packaging en biedt verder onderdak aan o.a. Bevolkingsonderzoek Oost, Werkgeversverenigign Welzijn Oost en Syntus. In de directe omgeving zijn diverse toonaangevende bedrijven en instellingen gevestigd zoals het FNV, Akzo Nobel, Gasunie, Tedeco Gizeh, Nefit en Van Wijnen Bouwgroep.

OPPERVLAKTE
Momenteel beschikbaar op de bovenste (3e) verdieping (penthouse-office): kantoorunit van 322 m2 conform NEN-meting en inclusief bijtelling t.b.v. algemenen ruimten.

VOORZIENINGEN
Het gebouw is o.a. voorzien van gezamenlijke entree, hal met wachtruimte, liften, bedrijfsrestaurant, mindervaliden toilet en op elke verdieping een toiletgroep. Verder o.a. isolerende beglazing en recent vernieuwde topkoeling.
De penthouse-unit zelf is tevens voorzien van airconditioning,screens, vloerbedekking, systeemwanden, systeemplafond voorzien van verlichting, eigen pantry.

PARKEERPLAATSEN
Op het bijbehorende parkeerterrein zijn parkeerplaatsen beschikbaar. Het aantal plaatsen is in onderling overleg te bepalen.

HUURPRIJS
€ 39.900,– per jaar.

SERVICEKOSTEN
Op basis van voorschot (ca. € 30,– per m² per jaar) met periodieke verrekening.

AANVAARDING
In overleg

HUURBETALING
Per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en BTW.

HUURINDEXATIE
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer CPI, vastgesteld door het CBS, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Meer informatie over dit object

Deventer – Zutphenseweg 51,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 39.900,- per jaar
Prijs
€ 30,-
Prijs
€ 30,-
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
BEDRIJVENTERREIN