Deventer – Zutphenseweg 51-1.2, € 650,- per maand

Status
Beschikbaar
Oppervlakte
9.463 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Het kantoorgebouw “Zonnestaete” is een uit 1958 stammend, markant kantoorgebouw (voormalig Thomassen &
Drijver ), ontworpen door de Deventer architect J.D. Postma. Het gebouw is dankzij haar tijdloze ontwerp, gehanteerde bouwmethode en toegepaste materialen gekwalificeerd als “industrieel erfgoed”.

Zonnestaete is recent volledig gerenoveerd met behoud van fraaie “monumentale aspecten” en is mede daardoor zeker geen kantoor van 13 in een dozijn ! Het heeft niet alleen een unieke uitstraling met veel ramen (en dus een lichte kern), maar herbergt tevens een groot aantal voorzieningen.
Zo is Zonnestaete voorzien van een zeer representatieve gemeenschappelijke entreepartij met vide, receptiebalie, fraaie en ruim opgezette wachtruimte, meerdere personenliften en een goederenlift. Tijdens de renovatie zijn moderne toiletgroepen gerealiseerd en zijn de kantoren niet alleen voorzien van dubbel glas, maar tevens van een nieuwe topkoeling in combinatie met centrale verwarming. De klimaatbeheersing is dus van deze tijd !

Daarnaast beschikt Zonnestaete over een toegangscontrole-systeem, een brandmeldinstallatie, een postkamervoorziening en een bedrijfsrestaurant, waar tegen zeer aantrekkelijke prijzen een prima maaltijd kan worden genuttigd. Vanzelfsprekend dat het gebouw beschikt over een fietsenstalling en over een eigen parkeervoorziening.

LIGGING is TOP !!
Zonnestaete ligt op nog geen 500 meter van de op- en afrit van de A1 aan één van de drukste invalswegen van Deventer. De Zutphenseweg is tevens de doorgaande weg naar Raalte en Zwolle.
Dankzij de bushalte direct tegenover Zonnestaete, is deze locatie ook per openbaar vervoer goed te bereiken en wordt zowel het NS (Intercity) Station als het stadscentrum binnen 10 minuten te bereiken.

Zonnestaete is het Europese hoofdkantoor van de Ardagh Packaging en biedt verder onderdak aan o.a. Bevolkingsonderzoek Oost, Werkgeversverenigign Welzijn Oost en Syntus. In de directe omgeving zijn diverse toonaangevende bedrijven en instellingen gevestigd zoals Akzo Nobel, Gasunie, Tedeco Gizeh, Nefit en Van Wijnen Bouwgroep.

OPPERVLAKTE
Te huur 45 m2 kantoorruimte in het souterrain van het gebouw met veel lichtinval. De kamer is voorzien van vloerbedekking, systeemwanden, systeemplafond met verlichting.

VOORZIENINGEN
Het gebouw is o.a. voorzien van gezamenlijke entree, hal met wachtruimte, liften, bedrijfsrestaurant, mindervaliden toilet en op elke verdieping een toiletgroep. Verder o.a. isolerende beglazing en recent vernieuwde topkoeling.

PARKEREN
1 parkeerplaatsen inbegrepen bij de huurprijs op het rondom het pand gelegen, afsluitbare parkeerterrein.

HUURPRIJS
All-in huur € 650,- per maand te vermeerderen met btw.

BEDRIJFSRESTAURANT
Voor elke 2e persoon wordt er een maandelijkse bijdrage voor het bedrijfsrestaurant in rekening gebracht, prijs op aanvraag.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

AANVAARDING
Per direct.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en BTW.

HUURINDEXATIE
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer CPI, vastgesteld door het CBS, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Meer informatie over dit object

Deventer – Zutphenseweg 51-1.2,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 650,- per maand
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
9.463 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
KANTORENPARK
Prijs
€ 0,-
Aantal
0