Deventer – Walstraat 88, € 498.000,- k.k.

Status
Verkocht onder voorbehoud
Oppervlakte
190 m2
Bouwvorm
bestaande bouw
Meer kenmerken >

In één van de mooiste en gezelligste straten van Deventer ligt deze markante woning met een karakteristieke voorgevel. In het kloppend hart van het historische Bergkwartier, bieden wij u deze sfeervolle stadswoning aan met winkelruimte en achtertuin. Op de begane grond heeft deze woning detailhandel als bestemming. De eerste en tweede verdieping hebben wonen als bestemming. In totaal is circa 180m² bruikbaar vloeroppervlak beschikbaar. Het pand is door de huidige eigenaren grondig verbouwd, wordt zorgvuldig onderhouden en maakt een zeer plezierige indruk. Door de gekozen verbouwing behoort ook inwoning tot de vele mogelijkheden van dit bijzondere pand. De bovenwoning heeft een eigen opgang. 

Indeling:

Begane grond: Momenteel is hier de winkel gevestigd (ca. 98 m2). Deze bestaat uit een drietal ruimtes en omvat een kleine 100m². Er is hier een mooie tegelvloer in gelegd met vloerverwarming. De winkel is op te delen in twee ruimtes d.m.v. een schuifpui. Ook is er een keuken met diverse inbouw apparatuur t.w. een keramische kookplaat, koelkast, magnetron, vaatwasser en quooker. Het sanitaire deel bestaat uit een toilet met wastafel en de mogelijkheid een douche aan te leggen. In 2012 is er aan de achterzijde een ruime uitbouw gerealiseerd met dubbele deuren naar een stadstuin met achterom. Er is een kleine kelder (ca. 11 m2) die behoort tot de winkelruimte.   

Zowel binnendoor als via eigen opgang te bereiken eerste woonverdieping. Dit betreft een sfeervolle open ruimte met mooie kastenwand, laminaatvloer en leuk zicht aan voor- en achterzijde. Via de overloop is er toegang tot de toiletruimte waar ook de was apparatuur staat. In de woonkamer is in 2010 een uitgebreide woonkeuken gemaakt v.v. een spoeleiland,  gaskookplaat, oven, koelkast, vaatwasmachine en heel veel werk- en kastruimte. Vanuit de keuken is het dakterras van circa 10m² bereikbaar. Vanuit de woonkamer is via een deur de afgesloten trap naar de slaapverdieping te bereiken.

Op de tweede verdieping is er een ruime overloop met een dakkapel aan de zijkant van de woning. Vanuit hier bereik je de beide slaapkamers, inloopkast en badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een dakkapel, de slaapkamer aan de achterzijde heeft twee dakramen. De daar tussen gelegen badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet, badkamermeubel en een dakraam.

BESTEMMING:
De bestemming is “Centrum – Kernwinkelgebied 3” deze zijn bestemd voor:
– detailhandel al dan niet in combinatie met horeca categorie 3b;
– dienstverlening;
– ambachtelijke bedrijven;
– woningen al dan niet in combinatie met een beroep of bedrijf aan huis.

VRAAGPRIJS:
€ 498.000,– k.k.

Meer informatie over dit object

Deventer – Walstraat 88,

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 498.000,- k.k.
Object aanmelding
in verkoop genomen
Status
Verkocht onder voorbehoud
Type aanvaarding
in overleg

Gebouw

Bouwvorm
bestaande bouw
Oppervlakte perceel
120 m2
Bouwjaar periode
-1906
In aanbouw
Nee
Liggingen
winkelgebied stadscentrum
Aantal
0

Winkelruimte

Oppervlakte
190 m2
In units vanaf
0
Verkoop vloeroppervlakte
100 m2
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Ter overname personeel
Nee
Verdiepingen
3
Frontbreedte
500
Branchebeperking
Nee
Horeca toegestaan
Nee
Welstandsklasse
B1