Deventer – Revalstraat 18

Status
Verkocht
Oppervlakte
1.297 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Wegens verhuizing TE KOOP, courante bedrijfsruimte (1992) bestaande uit een twee bedrijfshallen met kantoorruimte. Het buitenterrein is grotendeels verhard, afsluitbaar door middel van een schuifpoort en in gebruik als parkeer- of verkeersruimte. Vóór het kantoor aan de straatzijde zijn een aantal parkeerplaatsen gesitueerd. Het pand is gelegen aan de rand van het Bedrijvenpark Kloosterlanden, tussen de Zweedsestraat en de Siemelinksweg (N348), twee zeer belangrijke ontsluitingswegen in Deventer. In de directe omgeving zijn zeer veel toonaangevende autodealers gevestigd en tevens enkele keukenshowrooms. De op- en afrit van de A1 liggen op zeer korte afstand. De bestemming laat de handel in auto’s, keukens, badkamer, tuin-artikelen e.d. toe !

OPPERVLAKTE
KANTOOR: ± 265 m² entree,ontvangst, kantoor/werkruimte, toiletgroep (afzonderlijk dames- en herentoilet), kantine e.d.; wasruimte, keuken voorzien van koelkast en vaatwasser;
BEDRIJFSHAL-1 : ± 305 m² voorzien van 2 overheaddeuren, gecoate betonvloer, geïsoleerde gevels en dak v.v. lichtstraat;
BEDRIJFSHAL-2 : ± 65 m² voorzien van overheaddeur, betonvloer, dakkoepels en vluchtige stoffenkluis;
OVERKAPPING: ± 110 m² gesitueerd tussen de beide bedrijfshallen in.

VOORZIENINGEN:
Kantoor: tochtsluis, betonvloer voorzien van gietvloer/coating, daklicht, houten kozijnen v.v. isolerende beglazing (alles recent geschilderd !), systeemplafond v.v. verlichting, gasgestookte CV met radiatoren, lamellen, toiletgroep met afzonderlijk dames- en herentoilet,keuken v.v. opstelling met apparatuur, inbraakalarm, buitenzonwering; vluchtwegaanduidingen;
Bedrijfsruimte: overheaddeuren (3x); geïsoleerde gevels en dak voorzien van lichtstraat en dakkoepels, verlichting, heaters.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan Bergweide, Kloosterlanden, Hanzepark, Veenoord” is de bestemming voor deze locatie: bedrijven t/m milieucategorie 2 zoals deze genoemd worden in de bij het bestemmingsplan horende “Staat van Bedrijfsactiviteiten “. Tevens heeft het de functieaanduiding ” detailhandel volumineus ” waarmee o.a. de handel in auto’s, boten, caravans, keukens, badkamers, rolluiken, tuinartikelen e.d., is toegestaan.

KADASTER
Gemeente Deventer, sectie H, nummer 4718, groot 1.297 m2

VRAAGPRIJS
€ 495.000,– kosten koper
Huur (met mogelijkheid van koop) is eventueel bespreekbaar.

AANVAARDING
Op korte termijn mogelijk

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod Een overeenkomst komt slechts tot stand nadat partijen schriftelijk overeenstemming hebben bereikt op alle hoofdpunten.

Meer informatie over dit object

Deventer – Revalstraat 18,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 495.000,- k.k. of € 1,-
Status
Verkocht
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
1.297 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
BEDRIJVENTERREIN