Deventer – Maagdenburgstraat 5

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Dit voormalige distributiecentrum van een groot internationaal wereldmerk is gelegen op bedrijventerrein “De Weteringen” vrijwel direct aan de rijksweg A1 (Amsterdam/-Amersfoort/-Apeldoorn) en daardoor ideaal voor een onderneming met veel transportbewegingen. Het complex heeft een zeer hoog voorzieningen-niveau en bestaat uit in totaal 7.537 m² VVO onderverdeeld in kantoren, een bedrijfshal en mezzanine/entresol. De logistieke ruimte beschikt over 13 loadingdocks (deuren 300 x 300 cm) voorzien van levelers en 4 overheaddeuren op maaiveldniveau (400 x 420 cm). De hoogte van de hal varieert tussen ca. vijf en zeven meter. Boven de loadingdocks/ bedrijfshal is een parkeerdek aanwezig met ongeveer 82 parkeerplaatsen.

OPPERVLAKTE GEBOUW
Totaal ca: 7.537 m² VVO waarvan:
Bedrijfshal: 5.506 m²
Mezzanine/ entresol: 404 m²
Kantoorruimte: 1.627 m²

De overheaddeuren bij de loadingdocks zijn ca. 300 x 300 cm . De overige (3) overheaddeuren op maaiveld niveau zijn 400 x 420 cm.

PARKEREN
Er zijn ongeveer 82 parkeerplaatsen beschikbaar op het bovengelegen parkeerdek.

PERCEEL:
14.610 m²

BEREIKBAARHEID
Het gebouw is uitstekend te bereiken per auto via de snelweg A1. De oprit van de A1 ligt op nog geen vijf minuten afstand.
Het station ligt op korte afstand als het gaat om reizen met openbaar vervoer.

VOORZIENINGEN
Het kantoor is voorzien van tourniquetdeur, fraaie ruim opgezette hal met receptie, diverse kantoorruimten v.v. vloerbedekking, systeemplafonds met geïntegreerde verlichting, lamellen, rookmelders aangesloten op brandmeldinstallatie, alarm incl camerasysteem, kabelgoten v.v. data en elektrabekabeling, verwarming/ koeling dmv topkoeling, luxe uitgevoerde toiletgroepen, bedrijfsrestaurant v.v. diverse professionele apparatuur, bruincafé ( dat ook omgezet kan worden naar kantoor), dubbel laadpunt voor elektrische auto’s en maar liefst 82 parkeerplaatsen op het eigen parkeerdek.

De bedrijfshal is onder meer voorzien van: een monoliet afgewerkte betonvloer (belastbaar tot maar liefst 35 kN/m² !), 13 loadingdocks v.v. levelers, 4 overhead deuren op maaiveldniveau,speciale sector t.b.v. accu-laden, ruim opgezet buitenterrein, hoogte bedrijfshal: 5 tot 7 meter, mezzanine/entresol dmv grote goederenlift bereikbaar en hoogte van ca. 3 meter, sprinklerinstallatie, lichtstraten, indirect gestookte heaters, zonnepanelen.
Het complex is beveiligd door een high-voltage spijlenhekwerk met daarin twee grote, elektrische schuifpoorten.

ENERGIELABEL
A (kantoor)

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 100,- per m² per jaar, excl. BTW
Bedrijfsruimte: € 52,50 per m² per jaar, excl. BTW
Mezzanine: € 25,- per m² per jaar, excl. BTW

SERVICE KOSTEN
Nader overeen te komen.

KOSTEN ELECTRA
Op basis van na calculatie, het voorschot elektrakosten wordt nader bepaald.

AANVAARDING
In overleg

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of Waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting inclusief de daarover verschuldigde omzetbelasting.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum.

HUUROVEREENKOMST
Bij de verhuur zal gebruik worden gemaakt van een standaard ROZ-model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimten (2015) met de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

OMZETBELASTING
Verhuurder gaat uit van een met omzetbelasting belaste verhuur. Mocht u als huurder niet-btw plichtig zijn, dan zal in overleg de gebruikelijke compensatie worden vastgesteld.

Meer informatie over dit object

Deventer – Maagdenburgstraat 5,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 53,- per m2 per jaar
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
Direct

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
BEDRIJVENTERREIN