78ec813c4964b0a72444cae85afaf769.jpeg

Deventer – Maagdenburgstraat 5

Huurprijs: 53,- m2 / p.j.

Beschrijving

Dit voormalige distributiecentrum van een groot internationaal wereldmerk is gelegen op bedrijventerrein “De Weteringen” vrijwel direct aan de rijksweg A1 (Amsterdam/-Amersfoort/-Apeldoorn) en daardoor ideaal voor een onderneming met veel transportbewegingen. Het complex heeft een zeer hoog voorzieningen-niveau en bestaat uit in totaal 7.537 m² VVO onderverdeeld in kantoren, een bedrijfshal en mezzanine/entresol. De logistieke ruimte beschikt over 13 loadingdocks (deuren 300 x 300 cm) voorzien van levelers en 4 overheaddeuren op maaiveldniveau (400 x 420 cm). De hoogte van de hal varieert tussen ca. vijf en zeven meter. Boven de loadingdocks/ bedrijfshal is een parkeerdek aanwezig met ongeveer 82 parkeerplaatsen.

OPPERVLAKTE GEBOUW
Totaal ca: 7.537 m² VVO waarvan:
Bedrijfshal: 5.506 m²
Mezzanine/ entresol: 404 m²
Kantoorruimte: 1.627 m²

De overheaddeuren bij de loadingdocks zijn ca. 300 x 300 cm . De overige (3) overheaddeuren op maaiveld niveau zijn 400 x 420 cm.

PARKEREN
Er zijn ongeveer 82 parkeerplaatsen beschikbaar op het bovengelegen parkeerdek.

PERCEEL:
14.610 m²

BEREIKBAARHEID
Het gebouw is uitstekend te bereiken per auto via de snelweg A1. De oprit van de A1 ligt op nog geen vijf minuten afstand.
Het station ligt op korte afstand als het gaat om reizen met openbaar vervoer.

VOORZIENINGEN
Het kantoor is voorzien van tourniquetdeur, fraaie ruim opgezette hal met receptie, diverse kantoorruimten v.v. vloerbedekking, systeemplafonds met geïntegreerde verlichting, lamellen, rookmelders aangesloten op brandmeldinstallatie, alarm incl camerasysteem, kabelgoten v.v. data en elektrabekabeling, verwarming/ koeling dmv topkoeling, luxe uitgevoerde toiletgroepen, bedrijfsrestaurant v.v. diverse professionele apparatuur, bruincafé ( dat ook omgezet kan worden naar kantoor), dubbel laadpunt voor elektrische auto’s en maar liefst 82 parkeerplaatsen op het eigen parkeerdek.

De bedrijfshal is onder meer voorzien van: een monoliet afgewerkte betonvloer (belastbaar tot maar liefst 35 kN/m² !), 13 loadingdocks v.v. levelers, 4 overhead deuren op maaiveldniveau,speciale sector t.b.v. accu-laden, ruim opgezet buitenterrein, hoogte bedrijfshal: 5 tot 7 meter, mezzanine/entresol dmv grote goederenlift bereikbaar en hoogte van ca. 3 meter, sprinklerinstallatie, lichtstraten, indirect gestookte heaters, zonnepanelen.
Het complex is beveiligd door een high-voltage spijlenhekwerk met daarin twee grote, elektrische schuifpoorten.

ENERGIELABEL
A (kantoor)

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 100,- per m² per jaar, excl. BTW
Bedrijfsruimte: € 52,50 per m² per jaar, excl. BTW
Mezzanine: € 25,- per m² per jaar, excl. BTW

SERVICE KOSTEN
Nader overeen te komen.

KOSTEN ELECTRA
Op basis van na calculatie, het voorschot elektrakosten wordt nader bepaald.

AANVAARDING
In overleg

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of Waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting inclusief de daarover verschuldigde omzetbelasting.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum.

HUUROVEREENKOMST
Bij de verhuur zal gebruik worden gemaakt van een standaard ROZ-model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimten (2015) met de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

OMZETBELASTING
Verhuurder gaat uit van een met omzetbelasting belaste verhuur. Mocht u als huurder niet-btw plichtig zijn, dan zal in overleg de gebruikelijke compensatie worden vastgesteld.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Huurprijs Huurprijs: 53,- m2 / p.j.
  • Status Verhuurd
  • Aanvaarding Direct

Oppervlakte & inhoud

Bouw

  • Energielabel A
  • Bouwjaar 2001

Locatie

  • Provincie: Overijssel
  • Plaats: Deventer
  • Adres: Maagdenburgstraat 5
  • Postcode: 7421 ZA

Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


78ec813c4964b0a72444cae85afaf769.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

Je kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op je gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

Bf766b0ed6ec7a46a7a79afb0578b5db.jpeg

Bedrijfsruimte

Beschikbaar

Schonenvaardersstraat 8 A

7418 CC Deventer

Op een uitstekende zicht locatie nabij het Hanzetracé op Bedrijventerrein “Bergweide” en dichtbij de binnenstad van Deventer staat deze representatieve bedrijfsruimte/showroom met kantoorruimte. OPPERVLAKTE Kantoor/ showroom : ca. 65 m² (voorste deel) Keuken, toilet, CV ruimte : ca. 20 m² […]

Huurprijs: 25.000,- Per jaar

Meer informatie

Cb5d386e251c7c8e924ac5ce3a04ecd2.jpeg

Kantoorruimte

Verhuurd

Smeenkhof 12 B ong

7425 ND Deventer

Aan belangrijke in- en uitvalsweg en op zichtlocatie van het kleinschalige bedrijventerrein “Smeenkhof” te huur eigentijdse KANTOORRUIMTE op de 2e verdieping (Smeenkhof 12 B). De locatie is zowel met het eigen vervoer als het openbaar vervoer goed bereikbaar. De NS […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.