91415d4629687b4e0efd0111e5fc5c21.jpeg

Deventer – Hanzeweg 52

Huurprijs: 75,- m2 / p.j.

Beschrijving

Op Bedrijvenpark Bergweide: kantoorruimte eventueel in combinatie met opslagruimte.
Het kantoorobject ligt op steenworp afstand van het “Hanzetrace”, de belangrijkste doorgaande weg (N348) en uitvalsweg van en naar de Rijksweg A1 en het centrum van Deventer. Vanaf het NS-station is de locatie eveneens goed bereikbaar (10 min loopafstand). Daarnaast beschikt het over voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.
De ruimte is gelegen bij de voor Deventer nieuwe vestiging van “ SPACEWINNER” aan de Hanzeweg. Het kantoordeel is voor de verhuur beschikbaar en bestaat uit ca. 180 m² gelegen op de begane grond en ca. 180 m² op de verdieping. Zowel op de BG als op de 1e VERD is een toiletgroep en pantry aanwezig.
Het feit dat de traditionele systeemplafonds zijn weggelaten en het plafond zwart is gespoten, geeft deze ruimte een eigenzinnige en moderne uitstraling. Kortom: een leuke, eigentijdse omgeving om te werken, die eens een keer anders is dan de traditionele kantoren!

OPPERVLAKTE:
BEGANE GROND
– 180 m² kantoor v.v. eigen entree, toiletgroep, en pantry;

1e VERDIEPING
– 180 m² kantoor, toiletgroep en pantry; bereikbaar via een brede vaste trap.
Het ligt het meest voor de hand dat de totale beschikbare ruimte door één huurder wordt gehuurd, maar het is mogelijk op per laag te verhuren. Ook voor de huurder van alleen de 1e verdieping kan een eigen entree gerealiseerd worden.

VOORZIENINGEN KANTOORRUIMTE:
Eigen entree / tochtsluis, betonvloer , verwarming d.m.v. CV met radiatoren, toiletgroep, pantry;

BEDRIJFSRUIMTE (optioneel)
Naast de kantoorruimte is het mogelijk om in de naastgelegen grote (en ca. 9 meter hoge!) bedrijfshal, in overleg met verhuurder opslagruimte bij te huren met een (maximale) oppervlakte tot ca. 650 m². De bedrijfsruimte is voor zien van een monoliet afgewerkte betonvloer, verlichting en is verwarmd. Vrije overspanning: ruim 11 meter en in totaal ca. 58 meter diep (kolomvrij!). Het gaat hier om een deel van de bedrijfshal, huurder heeft dus niet het alleengebruik.
Het is NIET mogelijk de opslagruimte SEPARAAT te huren van de kantoorruimte.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan voor dit object is ”Bergweide, Kloosterlanden – Hanzepark, Veenoord”, bestemd voor bedrijven t/m milieucategorie 2. Op verzoek zal een afschrift van het bestemmingsplan worden toegezonden.

ENERGIELABEL
Binnenkort wordt er een energiecertificaat opgesteld.

HUURPRIJS
€ 75,– per m² per jaar, te vermeerderen met BTW
Huurprijs in combinatie met de bedrijfshal op aanvraag

SERVICE KOSTEN
De ruimte wordt verwarmd door middel van een gemeenschappelijke verwarming waarvoor naar rato van het aantal m² gehuurde oppervlakte een nader overeen te komen bedrag vastgesteld zal worden.
Dit bedrag “servicekosten” kan ook nog worden beïnvloed door andere tussen verhuurder en huurder gemaakte afspraken ten aanzien van de door verhuurder overige te verzorgen leveringen en diensten zoals terreinonderhoud, glasbewassing buitenzijde e.d.

HUUR- EN OPZEGTERMIJN
In overleg. Verhuurder gaat uit van een huurperiode van minimaal 3 jaar met verlengingen van 3 jaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

AANVAARDING
In overleg.

BANKGARANTIE
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
Model Raad Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Disclaimer
Alhoewel deze presentatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaardt Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze, als geheel vrijblijvend te beschouwen, informatie. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Huurprijs Huurprijs: 75,- m2 / p.j.
  • Status Beschikbaar
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw

  • Bouwjaar 1993

Locatie

  • Provincie: Overijssel
  • Plaats: Deventer
  • Adres: Hanzeweg 52
  • Postcode: 7418 AT

Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


91415d4629687b4e0efd0111e5fc5c21.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

Je kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op je gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

Bf766b0ed6ec7a46a7a79afb0578b5db.jpeg

Bedrijfsruimte

Beschikbaar

Schonenvaardersstraat 8 A

7418 CC Deventer

Op een uitstekende zicht locatie nabij het Hanzetracé op Bedrijventerrein “Bergweide” en dichtbij de binnenstad van Deventer staat deze representatieve bedrijfsruimte/showroom met kantoorruimte. OPPERVLAKTE Kantoor/ showroom : ca. 65 m² (voorste deel) Keuken, toilet, CV ruimte : ca. 20 m² […]

Huurprijs: 25.000,- Per jaar

Meer informatie

Cb5d386e251c7c8e924ac5ce3a04ecd2.jpeg

Kantoorruimte

Verhuurd

Smeenkhof 12 B ong

7425 ND Deventer

Aan belangrijke in- en uitvalsweg en op zichtlocatie van het kleinschalige bedrijventerrein “Smeenkhof” te huur eigentijdse KANTOORRUIMTE op de 2e verdieping (Smeenkhof 12 B). De locatie is zowel met het eigen vervoer als het openbaar vervoer goed bereikbaar. De NS […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.