4b3135704e9fa3b591f3e2932f8c7b05.jpeg
WinkelruimteBeschikbaar

Deventer – Brinkgreverweg 78

Beschrijving

Op steenworp afstand van het station en op 5 minuten loopafstand van de historische binnenstad staat deze nog op te knappen winkelruimte/woning welke PER INSCHRIJVING zal worden verkocht. Een bezichtiging is te boeken op één van de KIJKMOMENTEN, uitsluitend op afspraak.

UITGEBREIDE INFORMATIE – DATAROOM
Uitgebreide informatie over de locatie – met o.a. foto’s, plattegronden en overige informatie kunt u aanvragen via de eigen website/ URL: brinkgreverweg78.nl waarin alle informatie is opgenomen. Wij hebben de informatie die wat vertrouwelijker is achter een toegangscode geplaatst. Mocht u deze informatie ook willen inzien, neemt u dan telefonisch contact met ons op zodat wij u een code kunnen geven.

KIJKMOMENTEN
Om te bezichtigen kunt u telefonisch een afspraak maken, dit is mogelijk op de volgende momenten.
– dinsdag 26 maart van 10:00 – 12:00 uur
– donderdag 28 maart 16:00 – 17:30 uur
– dinsdag 2 april van 16:00 – 17:30 uur
– donderdag 4 april van 9:00 – 11:00 uur
– donderdag 11 april van 9:00 – 11:00 uur

STAAT VAN OVERDRACHT
Uitgangspunt is dat het object “as is, where is” wordt verkocht en overgedragen in de (feitelijke) staat waarin het verkochte zich thans bevindt. De baten, lasten, belastingen, heffingen en dergelijke komen voor rekening van koper met ingang van de datum van de notariële overdracht. De dan lopende baten, lasten, belastingen, heffingen en canons, zullen per die datum tussen partijen naar rato van tijd worden verrekend. Deze verrekening vindt gelijktijdig plaats met de betaling van de koopsom.

OPPERVLAKTE
Ca. 75 m² begane grond en ca. 75 m2 op de verdieping.

PARKEREN
Aan de voorzijde en overkant van het pand is het vrij parkeren.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Deventer
sectie B
nummer 15443
groot 170 m2

BOUWJAAR
ca. 1888.

BESTEMMINGSPLAN
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Chw bestemmingsplan Deventer, stad en dorpen deel B”, vastgesteld d.d. 13 juni 2013 en heeft een zeer ruime bestemming zoals, detailhandel, maatschappelijke dienstverlening, wonen, kantoor en seksinrichting.

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING
In overleg met onze opdrachtgever is gekozen voor een Verkoop bij Inschrijving. Belangstellenden kunnen zich via de website brinkgreverweg78.nl oriënteren en via ons kantoor een code opvragen waarmee u toegang krijgt tot alle informatie, dit betreft o.a. het eigendomsbewijs, de kadastrale kaart, bestemmingsplan en de vragenlijst. Tijdens de bezichtigingen worden géén documenten ter hand gesteld. U kunt uitsluitend telefonisch een bezichtigingsafspraak maken.

Belangstellenden kunnen tot uiterlijk 15 april 2024 16.00 uur en uitsluitend via het Biedingsformulier op de website een bod uitbrengen eventueel voorzien van nadere voorwaarden of voorbehouden. Verkoper gaat in principe voor de hoogste bieding, maar zal zeker ook de voorwaarden en voorbehouden in zijn overweging om te gunnen, meewegen. Verkoper behoudt zich derhalve alle rechten voor om geheel naar eigen inzicht te gunnen of niet. Indien u een bieding doet, gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van de inhoud van deze documenten.
Na gunning zullen alle partijen bericht ontvangen.

AKTE VAN LEVERING
Zodra verkoper en koper overeenstemming hebben bereikt, wordt door de notaris een Akte van levering opgesteld op basis van de door partijen getekende koopovereenkomst. Deze koopovereenkomst zal binnen twee weken na gunning door partijen worden ondertekend, waarna koper binnen 3 werkdagen gehouden is om de zekerheidstelling ter grootte van 10 % van de koopsom onder de notaris te brengen. De zekerheidstelling mag bestaan uit een waarborgsom of een door een in Nederland erkende bankinstelling afgegeven bankgarantie.
De levering zal in onderling overleg plaatsvinden.

UITGANGSPUNTEN, PROCES EN TRANSACTIE
Gegadigden dienen hun eigen kosten te dragen, inclusief de kosten voor een eventueel due diligence traject en eventueel deskundigen advies. De verkoper heeft Thoma Post Bedrijfsmakelaars aangesteld als exclusieve makelaar van het verkoopproces. Potentiële kopers zijn niet verantwoordelijk voor enige honorering aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars.
De objecten worden “as is, where is” verkocht en geleverd en om deze reden dus zonder enige verklaringen of garanties met betrekking tot de juridische, milieu-, technische, planologische en/of fiscale aspecten als ook de feitelijke toestand van de objecten, en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen, tenzij is vermeld en/of als informatie in de dataroom is opgenomen.

De baten, lasten, belastingen, heffingen en dergelijke komen voor rekening van koper met ingang van de datum van de notariële overdracht. De dan lopende baten, lasten, belastingen en/of heffingen, zullen per die datum tussen partijen naar rato van tijd worden verrekend. Deze verrekening vindt gelijktijdig plaats met de betaling van de koopsom.

BIJZONDERHEDEN
-Energielabel C (geldig tot 5 maart 2034).
-Asbest aanwezig (type vlakke plaat in een deel van de kap)

BANKGARANTIE:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom, te voldoen op de kwaliteitsrekening uiterlijk 5 werkdagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Huurprijs :
 • Status Beschikbaar
 • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte

 • Oppervlakte 170 m2

Bouw

 • Huidig gebruik Winkelruimte
 • Energielabel C

Overig

 • Parkeerplaatsen 0
 • Verdiepingen 1

Locatie

 • Provincie: Overijssel
 • Plaats: Deventer
 • Adres: Brinkgreverweg 78
 • Postcode: 7413 AD

Bedrijfstakken in Deventer

 • 7% Bouwnijverheid
 • 6% Cultuur, sport en recreatie
 • 0% Delfstoffenwinning
 • 0% Energievoorziening
 • 0% Extraterritoriale organisaties
 • 5% Financiële dienstverlening
 • 14% Gezondheids- en welzijnszorg
 • 14% Handel
 • 4% Horeca
 • 0% Huishoudens
 • 3% Industrie
 • 5% Informatie en communicatie
 • 2% Landbouw, bosbouw en visserij
 • 6% Onderwijs
 • 0% Openbaar bestuur en overheidsdiensten
 • 5% Overige dienstverlening
 • 20% Specialistische zakelijke diensten
 • 1% Verhuur en handel van onroerend goed
 • 5% Verhuur en overige zakelijke diensten
 • 1% Vervoer en opslag
 • 0% Waterbedrijven en afvalbeheer

Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


4b3135704e9fa3b591f3e2932f8c7b05.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

U kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op uw gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*

Jan Wiggers

Jan Wiggers

0570 - 614607


Gerelateerde bedrijfspanden

Winkelruimte

Verhuurd

Kruisbergseweg 80 A

7009 BS Doetinchem

TE HUUR: Winkelpand aan de Kruisbergseweg 80 A in Doetinchem Dit ruime winkelpand, gelegen aan de Kruisbergseweg 80A in Doetinchem, biedt een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdige locatie voor hun bedrijf. Met een oppervlakte […]

Meer informatie

Winkelruimte

Verhuurd

Smedenstraat 21

7411 RB Deventer

Te huur goed onderhouden, sfeervol monumentaal WINKELPAND in één van de mooiste winkelstraten van Deventer. In de omgeving bevinden zich zaken als Hema, Sting en diverse speciaalzaken op het gebied van schoenen en mode. Een prachtige gelegenheid om uw onderneming […]

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.