Deventer – Boxbergerweg 12-14, € 479.000,- k.k.

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

TE KOOP VERHUURDE winkelruimte (appartementsrecht) gelegen op de KOP van de drukbezochte winkelstraat de Boxbergerweg, nabij diverse voorzieningen en het stadscentrum van Deventer. In de directe omgeving zijn diverse grote landelijke winkelketens gevestigd zoals Ter Stal, Zeeman, Action en Kruidvat. Tevens zijn er veel speciaalzaken te vinden. Dit zorgt voor een verrassend en verscheidend aanbod aan winkels. Het pand ligt op ca. 10 minuten loopafstand van het NS station en is met eigen vervoer ook goed te bereiken. De Boxbergerweg is één van de weinige winkelgebieden waar nog voor de deur geparkeerd kan worden tegen een betaalbaar tarief. Ook het stadscentrum van Deventer ligt op steenworp afstand.

OPPERVLAKTE:
In totaal ca. 377 m² VVO winkelruimte gelegen op de begane grond.

HUURGEGEVENS
De winkelruimte is verhuurd aan 1 huurder door middel van een ROZ Winkelruimte overeenkomst met bijbehorende Algemene Bepalingen met een expiratiedatum van 31 mei 2023 en een actuele huuropbrengst van € 41.040,- per jaar. Als zekerheidstelling is er door huurder een waarborg van een kwartaalverplichting gesteld. Nadere gegevens stellen wij aan serieuze kandidaten ter beschikking.

VOORZIENINGEN:
Pantry, toilet, systeemplafond, verlichting, verwarming.
De winkelruimte heeft de mogelijkheid tot het realiseren van meerdere entrees, waardoor een verdere opdeling na een eventueel vertrek van de huidige huurder mogelijk is.

PARKEERMOGELIJKHEDEN:
In de directe omgeving zowel vrij als betaald parkeren.

VRAAGPRIJS:
€ 479.000,– kosten koper. (zegge: vierhonderdnegenenzeventigduizend euro)

VERENIGING VAN EIGENAARS
De winkelruimte vormt samen met de aansluitende winkelruimten op de begane grond en de daarboven gesitueerde woningen één complex. In oktober 2010 is via een Hoofdsplitsingakte een appartementsrecht A1 (192/1000 aandeel) ten behoeve van de winkelruimten en een appartementsrecht A2 (808/1000 aandeel) voor de woningen ontstaan. Op hetzelfde moment is via een Ondersplitsingsakte het Appartementsrecht A1 opgedeeld in afzonderlijke appartementsrechten, waarvan de aangeboden winkelruimte appartementrecht A5 en A6 inhouden met een totaal aandeel in het Hoofdappartement A1 (winkelruimten) van 73/100. Er is voor beide Hoofdappartementsrechten een actieve Vereniging van Eigenaars. De VvE vergadert jaarlijks, stelt van deze vergaderingen notulen op en heeft ook een Meerjaren Onderhoudsplan opgesteld. Uiteraard zijn deze gegevens voor serieuze gegadigden beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkel worden opgeleverd en overgedragen in de staat waarin deze zich momenteel bevinden. De foto’s geven een goed beeld van deze staat.

WAARBORGSOM
Koper is na ondertekening van de koopovereenkomst een waarborgsom van 10 % van de koopsom verschuldigd en zal dit bedrag op de overeengekomen datum op de derdenrekening van de notaris storten.

KADASTRALE INFORMATIE:
Gemeente Deventer, sectie B, nummer 17364 appartementsindex-1

BESTEMMING:
Van toepassing is het bestemmingsplan “Digitalisering Analoge bestemmingsplannen” (vastgesteld 01-06-216) en de vigerende bestemming is “centrum” waardoor er diverse gebruiksmogelijkheden zijn o.a. detailhandel, dienstverlening, horeca (2b of 3a)of praktijkruimte (uitsluitend op de begane grond).

Meer informatie over dit object

Deventer – Boxbergerweg 12-14,

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 479.000,- k.k.
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM, IN_WOONWIJK