Deventer – Boterstraat 1, € 1.100,- per maand

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Bouwvorm
bestaande bouw
Meer kenmerken >

Een unieke locatie om te werken met om de hoek het gezelligste plein van Deventer, de Brink! Het betreft de begane grond en de prachtige gemetselde en overwelfde kelder (met vloerverwarming!) van dit in 2018 gerenoveerde Rijksmonumentale pand. Bijzondere ruimtes op een geweldige locatie voor een ondernemer die wil werken in een bruisende omgeving en bezoekers wil ontvangen in een onderscheidend pand met uitstraling. Op loopafstand van het station, de historische binnenstad, centrumvoorzieningen en parkeergarage gelegen.

OPPERVLAKTE
Begane grond: ca. 65m²
Kelder: ca. 78 m²

INDELING
Begane grond:
Middels het statige portaal met volledig te openen houten luiken/deuren betreedt u de ruime entree. Via de glazen pui met dubbele deuren komt u in het ruime kantoor met een hoog vernieuwd plafond met achterin aansluitingen voor een pantry en een toiletruimte.

Kelder:
Via de nog te realiseren trap kunt u de fraaie, gemetselde en overwelfde kelder bereiken die is voorzien van een nieuwe vloer met vloerverwarming, elektra en wateraansluiting. Een heerlijke ruimte om te ontspannen of om uw bezoekers in een bijzondere omgeving te ontvangen.

VOORZIENINGEN
De begane grond is reeds voorzien van een nieuw plafond, glazen pui met dubbele deuren, CV-ketel (2018) en aansluitingen elektra, water en toilet. De kelder is voorzien van een nieuwe betonvloer met vloerverwarming op de CV en aansluitingen water en elektra. De eigenaar zal voor zijn rekening een trap plaatsen naar de kelder. Overige aanpassingen in overleg met de eigenaar mogelijk.

BESTEMMINGSPLAN
Het pand is gelegen binnen het bestemmingsplan Binnenstad en valt onder de bestemming “Maatschappelijk” met de specifieke aanduiding voor maatschappelijke voorzieningen, cultuur en ontspanning en ambachtelijke bedrijven die zijn aangeduid als categorie A of B. Voorbeelden hiervan zijn uitgeverijen en handelsbemiddeling (kantoren), ateliers. Wij gaan graag met u en de gemeente in gesprek of uw beoogde gebruik binnen de mogelijkheden valt.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Deventer
Sectie E
Nummer 8006

HUURPRIJS
€ 1.100,– per maand te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN:
In overleg.

INGANGSDATUM
In onderling overleg.

BANKGARANTIE
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW en servicekosten.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
Model Raad Onroerende Zaken (ROZ) Winkelruimte, met bijbehorende Algemene Bepalingen.

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Deze presentatie bevat een aantal artist impressions van mogelijke invulling(en). De ruimte wordt in principe casco aan huurder opgeleverd.

Meer informatie over dit object

Deventer – Boterstraat 1,

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.100,- per maand
Object aanmelding
in verhuur genomen
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Type aanvaarding
in overleg

Gebouw

Bouwvorm
bestaande bouw
Oppervlakte perceel
0 m2
Bouwjaar periode
-1906
In aanbouw
Nee
Liggingen
winkelgebied stadscentrum
Aantal
0

Kantoorruimte

Oppervlakte
143 m2
In units vanaf
0
Verdiepingen
2
Opleveringsniveau
verwarming