Deventer – Bedrijvenpark A1 ** ong, Prijs op aanvraag

Status
Beschikbaar
Oppervlakte
490.000 m2
Bouwvorm
Niet van toepassing
Meer kenmerken >

Kwaliteit, bereikbaarheid en energie, dat zijn de kernwaarden van het nieuw ontwikkelde bedrijventerrein in Deventer. A1 bedrijvenpark ligt pal aan de A1. Het hoogwaardige en ruim opgezette bedrijventerrein telt circa 56 ha netto uitgeefbare grond, waarvan nog circa 30 hectare beschikbaar is. Met een slim decentraal energienetwerk waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame bronnen zoals zon, wind en biomassa wordt er gestreefd naar een energieneutraal park.

OPPERVLAKTE
De totale netto uitgeefbare grond bedraagt circa 56 hectare waarvan ongeveer de helft (het oostelijk deel) als eerste wordt uitgegeven. Er is momenteel nog circa 30 hectare uitgeefbare grond beschikbaar. De hoofdstructuur van het park is opgesteld maar de verkaveling is flexibel. Op basis van de wensen wordt er maatwerk geleverd. Kavels zijn te koop vanaf 1.000 m² tot 100.000 m² of meer.

BEREIKBAARHEID
Door de ligging direct aan de A1 (Amsterdam – Hengelo) en op circa 10 autominuten van het knooppunt met de A50 (Eindhoven – Emmeloord) is het bedrijventerrein uitstekend te bereiken. De infrastructuur voor het eerste gedeelte (oostelijk) is aangelegd evenals de tunnel onder het spoortracé Deventer – Zutphen. De tunnel zorgt voor een directe ontsluiting tot de toe- en afrit van de A1 afrit 24. Vanaf het bedrijvenpark is de stad goed bereikbaar. In circa 10 minuten bent u in het centrum van Deventer

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan A1 Bedrijvenpark heeft de bestemming bedrijventerrein en laat bedrijven toe tot en met categorie 3.2. Een aantal locaties op het terrein zijn middels functieaanduiding tevens bestemd voor; specifieke vorm van bedrijventerrein – distributie- en opslagbedrijf en/of specifieke vorm van bedrijventerrein – facilitaire voorzieningen. Conform het bestemmingsplan is er een bebouwingspercentage toegestaan van maximaal 75% en minimaal 50%. De maximale bouwhoogte is per zone verschillend. Aan de zuidzijde is de maximale bouwhoogte 8 meter en aan de noordzijde maximaal 20 meter, met uitschieters tot 30 meter. De vrijstellingsmogelijkheid is 10 procent.

Meer informatie over dit object

Deventer – Bedrijvenpark A1 ** ong,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Prijs op aanvraag
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Niet van toepassing
Perceel
490.000 m2
Bog in aanbouw
Nee