Brummen – Vulcanusweg 1, € 60,- per m2 per jaar

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Prominent aan één van de hoofdverbindingswegen van Brummen is het mogelijk om binnen dit commerciele bedrijfscomplex medegebruiker te worden.

Binnen dit commerciele complex is thans gevestigd; Verrij Wonen, BasisKeukens Brummen en Decorette Brummen. Voornoemde gebruikers zorgen al voor een aanzienlijk bezoekersaantal en willen dit graag met u delen en uitbreiden.

Onze opdrachtgever staat open voor medegebruik door ondernemers/exploitaties welke complementair aan “wonen, inrichting, huis en tuin” zijn. Het is mogelijk om binnen de daarvoor beschikbaar zijnde metrages deel uit te maken met uw exploitatie van dit, al jaren bewezen succesvol, commerciele bedrijfscomplex.
Wij zijn benieuwd naar uw exploitatie, ideeën en creativiteit en denken vanzelfsprekend graag met u mee in de mogelijkheden…!

OPPERVLAKTE
In totaal is het object ca. 4.630 m² groot, onderverdeeld in:

begane grond
toonzaal ca. 2.510 m²
magazijn ca. 395 m²
kantoor ca. 120 m²

verdieping
toonzaal ca. 1.605 m²

VOORZIENINGEN
Het complex is voorzien van aanwezige vloerbedekking, kantoren, systeemplafond met verlichtingsarmaturen, databekabeling, pantry, toiletgroepen, scheidings(etaleer)wanden, trap(stoel)lift, elektrische entree deuren, noodverlichting, brandslang en poederblussers, airco (gedeeltelijk), alarm, verhard buitenterrein, cv installatie met radiatoren, heaters en overheaddeur.

HUURPRIJS
Uitgangspunt is ca. € 60,– euro per m²/per jaar, te vermeerderen met BTW.
Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden is deelverhuur in verschillende metrages bespreekbaar. Een daadwerkelijke huuraanbieding wordt op maat verstrekt.

PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

SERVICEKOSTEN
In overleg op basis van gehuurde metrages en invulling/gebruik.

INGANGSDATUM
In overleg, kan snel.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en BTW.

HUURINDEXATIE
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer CPI, vastgesteld door het CBS, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Meer informatie over dit object

Brummen – Vulcanusweg 1,

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 60,- per m2 per jaar
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee