Borne – De Veldkamp Scholtensoven, € 45.900,- v.o.n.

TE KOOP – KLEINSCHALIGE BEDRIJFSUNITS (V.A. 51 m²)

Eén van onze opdrachtgevers is voornemens op bedrijventerrein De Veldkamp te Hengelo/Borne, aan de Scholtensoven, een bedrijfsverzamelgebouw te realiseren, bestaande uit 12 al dan niet te schakelen bedrijfsunits. De units hebben een oppervlakte van 51 m². De twee units aan de voorzijde (front) worden aangeboden met een oppervlak van 102 m². Gezien de kleinschaligheid van de units, komen deze in aanmerking voor zowel bedrijven (bijv. zzp’ers die de handel buitenshuis willen hebben) als particulieren die bijv. een ruime opslag wensen. Kortom, voor elk wat wils.

Het populaire bedrijventerrein Westermaat/De Veldkamp omvat ruim dertig hectare (netto) bedrijfsgrond op een toplocatie aan de noordkant van de A1 / A35. De gronden bevinden zich in de gemeente Borne en Hengelo, nabij knooppunt Buren. Op dit bedrijventerrein bevindt zich inmiddels al een veelzijdige mix aan bedrijvigheid, waardoor het grote aantrekkingskracht heeft op andere bedrijven in diverse sectoren. In de directe omgeving bevinden zich o.a. Dutch Shape, Landmeetdienst, Oude Monnink Motors, Leon Wigger Dakwerken, Kaeser Compressoren, Nijwa etc.

Op het moment dat er voldoende animo is (lees: 75% van het totale aanbod), dan zal onze opdrachtgever daadwerkelijk tot realisatie overgaan. Bij interesse nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen, teneinde de mogelijkheden te bespreken.

BEREIKBAARHEID
Een centrale ligging is een succesfactor voor uw bedrijf. Toeveranciers, relaties en klanten moeten u binnen korte tijd en zonder files kunnen bereiken. Bedrijventerrein Westermaat-De Veldkamp heeft de meest gunstige geografische ligging in Twente. In het hart van Twente, in de oksel van de A1 en A35.

De Veldkamp is bereikbaar via de Amerikalaan (Ikea) en door de nieuwe zuidelijke randweg is er ook een aansluiting op de afslag Borne-West. Door deze ligging is Westermaat De Veldkamp uiterst geschikt voor bedrijven in o.a. de sectoren distributie, opslag en logistiek.

PARKEERVOORZIENINGEN
Op eigen terrein worden (beperkte) parkeervoorzieningen gerealiseerd. Voor iedere unit wordt een eigen parkeerplaats aangelegd. Voor de units aan de voorzijde bestaat allicht de mogelijkheid om extra parkeergelegenheid te creëren.

KADASTRALE GEGEVENS
Na splitsing krijgt iedere unit een eigen kadastraal nummer, alsmede een aandeel naar rato in het mandelige buitenterrein ten behoeve van de toegang, oprit en parkeren.

BESTEMMINGSPLAN
Het perceel valt onder de bepalingen van het bestemmingplan De Veldkamp 2014 en heeft als basisbestemming bedrijventerrein (bedrijven t/m categorie 4.2).

OPPERVLAKTE
Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gerealiseerd op een perceel van 1.700 m². Het gebouw bestaat uit 14 units van 51 m², welke als volgt worden aangeboden:

– Units 1 (geschakeld): 102 m²
– Units 7 (geschakeld): 102 m²
– Units 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11 en 12: 51 m² (afzonderlijk danwel geschakeld tot het gewenste oppervlak)

De oppervlakten zijn gemeten door de verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

VOORZIENINGEN
De units worden casco aangeboden, met de volgende (basis)voorzieningen:
* Betonvloer
* Overheaddeur (basis: handbediend)
* Basisaansluitingen (tot in de meterkast): gas, water, elektra
* Vrije hoogte 6 meter
* Staalconstructie in combinatie met sandwichpanelen (interne scheidingen), voorzien van gevelbekleding
middels sandwichpanelen en evt. geïsoleerde betonpanelen.

VRAAGPRIJZEN
De vraagprijzen van de units bedragen:
– Unit 1: € 99.500,- v.o.n. excl. BTW
– Unit 7: € 99.500,- v.o.n. excl. BTW
– Units 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10, en 11: € 45.900,- v.o.n. excl. BTW
– Units 6 en 12: € 49.000,- v.o.n. excl. BTW

Bij de koopsom zijn inbegrepen:
– Grondkosten
– Notariskosten overdracht
– Kadastrale inschrijvings-/inmeetkosten
– Honorarium constructeur
– Sonderingskosten
– Bouwkosten units
– CAR-verzekering tot oplevering

Bij de koopsom zijn niet inbegrepen:
– Aansluitkosten gas, water, elektra, KPN en CAI
– Kosten hypotheekakte, taxatiekosten en hypotheekrente tijdens bouw van het object
– Binnenschilderwerk
– BTW
– Eventueel meer-/minderwerk

Extra opties (prijzen op aanvraag):
– Toiletruimte (1,20 m x 1,40 m x 2,50 m)
– Zolderconstructie
– Verlichting onder zolder
– Elektra units
– Waterleiding + sanitair
– Elektrische bediening overheaddeur
– Afstandsbediening overheaddeur
– Nutsaansluitingen

KOPERSINFORMATIE
De koop-/aannemingsovereenkomst wordt tezamen met de algemene voorwaarden in een later stadium door de makelaar en/of ontwikkelaar ter beschikking gesteld. De voorwaarden voor de betaling van de zekerheidsstelling en de bouwtermijnenregeling zullen bij aankoop door makelaar en/o f ontwikkelaar overhandigd worden.

MANDELIGE ZAAK
Voor het gemeenschappelijke beheer en onderhoud van het gemeenschappelijke (buiten)terrein, ook wel mandelige zaak geheten, wordt bij iedere koopakte een mandeligheidsakte opgesteld, waardoor iedereen naar evenredigheid van het aantal bebouwde m² grondoppervlak verantwoordelijk is.

BOUWAANVRAAG
De koper is zelf verantwoordelijk voor de voor zijn bedrijfsvoering benodigde vergunningen, zoals bijvoorbeeld vestiging-, milieu- en gebruiksvergunning. Hoewel deze informatie met zorg is samen-gesteld aanvaarden de aanbieders ervan geen verantwoordelijkheid voor onvolledigheden, afwijkingen en/of tussentijdse wijzigingen. Ook moeten zij een voorbehoud maken voor wijzigingen voortvloeiende uit eisen van de brandweer, overheid en nutsbedrijven. Deze wijzigingen zullen geen ernstige afbreuk doen aan de waarde en bruikbaarheid van de unit en geven geen recht tot enige verrekening met de koper.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen aansluitingen ten behoeve van de nutsvoorzieningen.

AANVAARDING
De aanvaarding geschiedt in overleg met opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie over dit object

Borne – De Veldkamp Scholtensoven,

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 45.900,- v.o.n.
Object aanmelding
in verkoop genomen
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
in overleg

Gebouw

Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2018
Oppervlakte perceel
1.700 m2
In aanbouw
Ja
Liggingen
bedrijventerrein
Aantal
0

Bedrijfsruimte

Oppervlakte
1.700 m2
In units vanaf
51
Vrije hoogte
5.000

Bedrijfsruimte terrein

Oppervlakte
1.700 m2

Bouwgrond

Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Volume in vierkante meters
1.700
In units vanaf
51