B4456954c63baa2322b4d068d1a97511.jpeg
Maatschappelijk vastgoedBeschikbaar

Borculo – Steenstraat 26–28

Beschrijving

Dit markante kerkgebouw met omliggend terrein op een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Borculo gaat haar oorspronkelijke functie verliezen. Onze opdrachtgever heeft besloten tot verkoop over te willen gaan en nodigt marktpartijen uit om een toekomstvisie in te dienen die vergezeld gaat met een financiële bieding.

Het geheel betreft de rooms-katholieke Onze Lieve Vrouwen Tenhemelopneming kerk met pastorie, KJ gebouw, erf en omliggende grond welke staan aangetekend als gemeentelijk monument.

De rooms-katholieke Onze Lieve Vrouwen Tenhemelopnemingkerk is gebouwd in de jaren 1882 en 1883 onder architectuur van Alfred Tepe behorende tot de Utrechtse School in neogotische stijl. Alfred Tepe (1840 – 1920) was na P.J.H. Cuypers de belangrijkste architect van de neogotiek in Nederland. Naar zijn ontwerp zijn circa 70 kerken gebouwd, met name in het toenmalige gebied van het aartsbisdom Utrecht. De stijl van Tepe was sober en degelijk.

De stad Borculo maakt onderdeel uit van de Gemeente Berkelland en telt ca. 10.420 inwoners. De stad is goed bereikbaar door de diverse uitvalswegen. Enige maakindustrie is in Borculo aanwezig met als grootste onderneming Friesland Campina en in de omgeving zijn veel landbouw- en veeteeltbedrijven aanwezig.

Het toerisme is sterk aanwezig door de aantrekkelijke ligging in het Achterhoekse coulisselandschap. Borculo kent een goed ontwikkeld winkelgebied en verenigingsleven en staat tevens bekend om het Kristalmuseum en het Brandweermuseum.

BIEDPROCEDURE
De verkoop vindt plaats op basis van inschrijving.
Geïnteresseerden kunnen de leidraad biedprocedure opvragen via ons kantoor.

Indien u vragen heeft met betrekking tot de biedprocedure of een toelichting wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor op 0573-222450.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Huurprijs :
 • Status Beschikbaar
 • Aanvaarding

Oppervlakte

 • Oppervlakte 1153 m2

Bouw

 • Huidig gebruik Maatschappelijk vastgoed
 • Bouwjaar 1882

Overig

 • Parkeerplaatsen 0
 • Verdiepingen 1

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Borculo
 • Adres: Steenstraat 26
 • Postcode: 7271 BP

Bedrijfstakken in Borculo


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


B4456954c63baa2322b4d068d1a97511.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

U kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op uw gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*


Gerelateerde bedrijfspanden

Maatschappelijk vastgoed

Beschikbaar

Halseweg 27 D

7021 HV Zelhem

Behandelruimtes op de 1e verdieping te huur in het schitterende pand aan de Halseweg 27-D in Zelhem. Bij binnenkomst wordt je verwelkomd door een prachtige entree op de begane grond, die een voorproefje geeft van de stijl en klasse die […]

Huurprijs: 400,- Per maand

Meer informatie

Maatschappelijk vastgoed

Beschikbaar

Dorpstraat 86

6909 AP Babberich

Kwalitatief goed gerenoveerde woon/groepswooncomplex in het centrum van Babberich te huur! De woningen gelegen aan de Dorpstraat 86 in Babberich zijn hoogwaardig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. De woningen beschikt over 10 kamers op de begane grond en 3 […]

Huurprijs: 5.500,- Per maand

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.