C1bb34b0e1095dc57e2c4a6261897cd0.jpeg
BeleggingVerkocht

Borculo – Spoorstraat 14

Beschrijving

OBJECT/LIGGING
BELEGGING: Uitstekend gelegen aan de rand van het centrum van Borculo bieden wij voor verkoop dit woon- /winkelpand aan; een prima beleggingsobject. Diverse opties zijn mogelijk zoals een volledige belegging, maar ook wonen of de combinatie van woon/werk. Het geheel bestaat uit twee verhuurde WINKELruimten (voorzijde), een magazijn/opslagruimte (achterzijde) gelegen op de begane grond, twee zelfstandige WOONruimten gelegen op de eerste verdieping en een zeer fraai aangelegde tuin. In de directe omgeving is een gevarieerd aanbod van winkels, detailhandel, dienstverlening en horeca aanwezig.

Spoorstraat 14
Momenteel in gebruik bij eigenaar, maar zal bij oplevering vrij van huur en gebruik zijn.
Dit zeer royale appartement heeft een grote woonkamer voorzien van plavuizen vloer, haard en een schuifpui naar een groot dakterras. Bovendien beschikt het appartement over een zeer fraai aangelegde tuin.
Verder heeft het appartement een royale woonkeuken, een zeer luxe, moderne badkamer (wit/antraciet) voorzien van ligbad, aparte douche, wastafel, toilet en bidet. Daarnaast is er ook een afzonderlijk toilet.
Er zijn 4 slaapkamers en aan het eind van het appartement nog een zitkamer met keuken en een balkon. Onder het appartement bevindt zich een zeer ruimte werkplaats met meerdere toegangen.
Het dak is voorzien van 30 zonnepanelen.

Spoorstraat 14a
Verhuurde bovenwoning met eigen opgang, knusse zitkamer annex royale keuken voorzien van apparatuur, moderne badkamer met douche en ligbad.
Er is een afzonderlijk toilet en een grote en kleien slaapkamer.

Spoorstraat 16
Winkel verhuurd aan By M Beautybar.

Spoorstraat 16a
Verhuurd Manon ter Hogt Goudsmederij.

Spoorstraat 16b
Magazijn/opslagruimte.

Huurgegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Borculo
Sectie: D
Nummer: 1215 en 1216
Gezamenlijk groot: 924 m²

OPPERVLAKTE
Spoorstraat 14, 14a, 16, 16a en 16b:
Totaal woonruimte circa 285 m² (Spoorstraat 14 en 14a)
Totaal bedrijfsruimte circa 140 m² (Spoorstraat 16 en 16a)
Totaal magazijn circa 175 m² (Spoorstraat 16b)

De bovengenoemde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BEREIKBAARHEID
De locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoer. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

BESTEMMING
Bij de gemeente Berkelland valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Borculo, Centrum 2011 vastgesteld 26-06-2013 en heeft hierin de enkelbestemming “Bedrijf”.
U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

KOOPPRIJS
Bieden vanaf € 625.000,- kosten koper.

KOSTEN KOPER
De overdrachtsbelasting en notariskosten zijn voor rekening van de koper.

AANVAARDING
In overleg. Eigenaar/ verkoper woont nu nog op nr. 14 en zal op zoek gaan naar vervangende woonruimte of in overleg met koper een huurovereenkomst afsluiten voor de woning die hij nu reeds bewoont.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 10% van de aankoopsom excl. BTW.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Status Verkocht
  • Aanvaarding

Oppervlakte

  • Oppervlakte 150 m2

Bouw

  • Huidig gebruik Belegging

Overig

  • Parkeerplaatsen 0
  • Verdiepingen 1

Locatie

  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Borculo
  • Adres: Spoorstraat 14
  • Postcode: 7271 CB

Bedrijfstakken in Borculo


Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


C1bb34b0e1095dc57e2c4a6261897cd0.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

U kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op uw gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*


Gerelateerde bedrijfspanden

Belegging

Beschikbaar

Raadhuisstraat 69

7001 EX Doetinchem

Belegging op een zeer centrale locatie! Voor de verkoop bieden wij dit volledig verhuurde beleggingsobject, bestaande uit een verhuurde winkel op de begane grond met entresol en souterrain van ca. 1760 m² BVO. De huurovereenkomst van de commerciële ruimte loopt […]

Vraagprijs: 1.350.000,- Kosten koper

Meer informatie

Belegging

Beschikbaar

Misterstraat 39/Tuinstr.22 ong

7101 ES Winterswijk

Aan drukke winkelpromenade gelegen BELEGGINGSOBJECT bestaande uit een winkelpand met bovenwoning welke beide zijn verhuurd. Dit karakteristieke pand is gelegen op een uitstekende locatie in hartje centrum van Winterswijk. Er zijn volop gratis parkeerplaatsen in de directe omgeving. Bekende landelijke […]

Vraagprijs: 625.000,- Kosten koper

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.