Borculo – Bosberg 14-01 – 05

Status
Beschikbaar
Oppervlakte
860 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

OBJECT/LIGGING
Op bedrijventerrein “Overberkel” gelegen bedrijfsverzamelgebouw met verhard buitenterrein.
Het object is inpandig verdeeld in 4 multifunctionele bedrijfsunits en 1 bedrijfswoning, allen met eigen huisnummering, gelegen op de begane grond en eerste verdieping. Door de ideale combinatie van werken, verhuur en wonen is dit pand uitermate geschikt als (gedeeltelijke) belegging.
Alle units zijn voorzien van een eigen energiemeter en internetaansluiting. De bedrijfswoning is tevens voorzien van airco en een houtkachel. Recent is een nieuwe reclamezuil geplaatst.

OPPERVLAKTE
Begane grond:
Bedrijfsruimte circa 293 m²
Kantoorruimte circa 150 m²
1e verdieping:
Divers circa 184 m² (exclusief woonruimte)

De bovengenoemde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Geesteren
Sectie : L
Nummer : 726
Groot : 860 m²

BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein “Overberkel” is gelegen aan de rand van Borculo en biedt huisvesting aan grote en kleine bedrijven in diverse branches. Het object ligt op een uitstekende locatie en is goed bereikbaar door de ligging nabij rondweg N825 en N315.

BESTEMMING
De bedrijfsobjecten vallen onder het onherroepelijke bestemmingsplan ‘Borculo, Bedrijventerreinen 2011’, vastgesteld d.d. 26 juni 2013 met als bestemming ‘Bedrijventerrein’ met de functieaanduiding ‘bedrijf tot en met de categorie 3.2.

OPLEVERINGSNIVEAU
– Vrij van huur
– ‘As is, where is’

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving.

AANVAARDING
In overleg.

KOOPPRIJS
€ 352.500,- kosten koper

KOSTEN KOPER
De overdrachtsbelasting en notariskosten zijn voor rekening van de koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 10% van de aankoopsom excl. BTW.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Meer informatie over dit object

Borculo – Bosberg 14-01 – 05,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 352.500,- k.k.
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
860 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
BEDRIJVENTERREIN