Apeldoorn – Vissenstraat 49, € 98,- per m2 per jaar

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Te huur circa 1.800 m² luxe kantoorruimte, zeer gunstig gelegen op bedrijventerrein ‘Apeldoorn-Noord’ nabij het snelwegennet.

Het object heeft een bijzondere uitstraling door de in het oogspringende gevelstructuur en is voorzien van parkeergarage in de onderbouw.
De kantoren zijn gelegen rondom de centrale trappartij met veel lichttoegang en zijn onder andere voorzien van:
– C.V. gas;
– airco (gedeeltelijk);
– liftinstallatie;
– alarm;
– Topkoeling;
– gedeeltelijk zonwerend glas;
– screens;
– beveiligde parkeergarage.

Deelhuur bespreekbaar vanaf 450 m².

Bestemming:
Bedrijven niet zijnde detailhandelbedrijven, in de categorieën 1,2 en 3.
Het bestemmingsplan ligt ter inzage op ons kantoor en is op aanvraag digitaal beschikbaar. Voor volledige informatie verwijzen wij u graag door naar het Omgevingsloket van de Gemeente Apeldoorn, telefoonnummer: 14055.

BTW:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten (indien van toepassing) en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.

Meer informatie over dit object

Apeldoorn – Vissenstraat 49,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 98,- per m2 per jaar
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
BEDRIJVENTERREIN