Apeldoorn – Sleutelbloemstraat 35, € 70.000,- per jaar

Op zoek naar een mooie werkplaats? Opslagruimte nodig? Autoshowroom in de buurt van de A50? Dan is deze bedrijfsruimte echt iets voor jou! Denk je eens in wat je met 1.550 m² aan ruimte kunt doen. De sky is de limit: zie je er al rolschaatsende tieners door heen swingen? Hoe lekker smaakt dat biertje als het hier door jou gebrouwen is? Of freestafels en werkbanken omringd door al die door jou gemaakte meubels die je nu in no time verkoopt? Zeker weten, als jij nu je ogen dicht doet, dan zie je het voor je… En jouw droom kan, echt!

OMSCHRIJVING
1.550 m² aan toekomstdromen, het staat voor je klaar. Een kantoor van 75 m² en een kantine van 55 m² krijg je er ook nog bij. Gelegen in de buurt van het centrum van Apeldoorn, omgeven door allerlei bedrijven in een zeer levendige omgeving, het kan niet op. En weet je wat dit verhaal nog mooier maakt? Het is per direct te betrekken en heeft in vergelijking met andere panden een lage huur! Dus wacht niet langer en claim deze ruimte tot de jouwe!

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte bedraagt 1.680 m², waarvan:
Bedrijfsruimte ca. 1.550 m²
Kantoorruimte ca. 130 m²

VRIJE HOOGTE BEDRIJFSRUIMTE
vrije hoogte (tot verlichtingsarmaturen): 3,5 m
hoogte tot onderkant dak: 4,4 m

VOORZIENINGEN
Het bedrijfsruimte is voorzien van CV gas en 3 overheaddeuren (3,8 m breedte en 3,2 hoogte) en heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein (t.b.v. 6 personenauto’s), inclusief een riant afsluitbaar buitenterrein aan de achterzijde.

SERVICEKOSTEN
Het object is voorzien van eigen nutsaansluitingen.

HUURPRIJS
€ 70.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar (een kortere termijn is eventueel bespreekbaar).

INGANGSDATUM
In onderling overleg, op korte termijn mogelijk.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Meer informatie over dit object

Apeldoorn – Sleutelbloemstraat 35,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 70.000,- per jaar
Status
Verhuurd

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
BEDRIJVENTERREIN
Parkeerfaciliteiten
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein