Apeldoorn – Prof. Rontgenstraat 8^, € 500,- per maand

Status
Beschikbaar
Oppervlakte
1.450 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

OBJECT/LIGGING
Kantoorruimte huren aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn

Wil jij graag een kantoorruimte aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn? Dit historische pand in het centrum van Apeldoorn biedt jouw veel huur mogelijkheden. Er is een ruim aanbod van kantoorruimten tussen 19 m² en 115 m². Het pand dat is gebouwd in 1914 heeft kantoorruimtes in elk gewenst metrage.

HUURPRIJZEN
De kantoorunits die hier beschikbaar zijn variëren met een oppervlakte van 19 m² tot 115 m². In dit kantoorpand zijn er niet alleen kantoorruimten beschikbaar om te huren maar ook flexplekken, spreekkamers, trainingsruimten en een vergaderruimte. De prijzen op deze locatie zijn zeer gunstig, zo betaal je voor een ruimte van 19 m² een maandelijks bedrag van €500. Op zoek naar iets grotere werkplek? De ruimte van 36 m² kost je €750,- in de maand. Ook is er op zolder (de loft) een grote ruimte voor de verhuur met een oppervlakte van 115 m².

24/7 toegang, glasvezel en een parkeerplaats
Buiten de flexibele beschikbare kantoorruimten aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn zijn er ook vele services en voorzieningen aanwezig. Zo heb je 24/7 toegang tot jouw gemeubileerde kantoorkamer, ideaal wanneer je buiten kantoortijden om nog even de laatste werkzaamheden wil afronden of ’s avonds een meeting wilt plannen. Hou jij van snel en efficiënt werken? Dit kantoorpand is voorzien van glasvezel internet en is dat dus zeker mogelijk. Verder is er nog een pantry met koffie/thee aanwezig, een goede klimaatinstallatie, een receptie en zijn er maar liefst 30 parkeerplekken bij het kantoorgebouw gelegen.

Locatie en bereikbaarheid
Het pand aan de Professor Röntgenstraat in deze stad is goed bereikbaar door de perfecte ligging. Binnen een paar minuten kun je verschillende opritten van snelwegen zoals de A1 en A50 bereiken. Ook met het openbaar vervoer zal het prettig zijn jouw werkplek of kantoorruimte te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte Apeldoorn, Oranjepark is slechts 1 minuut lopen. Het pand ligt net iets buiten het centrum de stad. Met een korte loopafstand ben je midden in het centrum waar vele restaurants, gezellige cafés en leuke winkels te vinden zijn. Dicht bij het kantoorgebouw ligt het Oranjepark, zeker een aanrader om met je collega of andere huurders van het gebouw een wandeling te maken in de pauze.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn?
Ben jij enthousiast over de beschikbare kantoorruimten met de daarbij horende voorzieningen en services aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn? Neem contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak!

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg.

INGANGSDATUM
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Meer informatie over dit object

Apeldoorn – Prof. Rontgenstraat 8^,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 500,- per maand
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
1.450 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM
Aantal
30