Apeldoorn – Prins Willem-Alexanderlaan 433,

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
bestaande bouw
Meer kenmerken >

In het centrum van Apeldoorn zijn verschillende kantoorunits beschikbaar!

Op de 1e verdieping zijn één kantoorappartement van circa 125 m² voor de verhuur beschikbaar gekomen. De ruimte is voorzien van vloerbedekking, scheidingswanden en een gezamenlijk panty en toiletten. Huurprijs per kantoorappartement á 125 m²: € 1.250,- per maand exclusief BTW, inclusief servicekosten en WiFi.

Op de 2e verdieping is één kantoorunit beschikbaar (respectievelijk 27 m²) welke wordt opgeleverd in de huidige staat en is voorzien van vloerbedekking, systeemplafond met verlichtingsarmaturen, centrale verwarming en gezamenlijk toilet en gezamenlijke pantry.
Huurprijs kantoorruimte 27 m²: € 350,- per maand exclusief BTW, inclusief servicekosten en WiFi.

Bestemming:
Het bestemmingsplan ligt ter inzage op ons kantoor en is op aanvraag digitaal beschikbaar. Voor volledige informatie verwijzen wij u graag door naar het Omgevingsloket van de Gemeente Apeldoorn, telefoonnummer: 14055.

BTW:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten (indien van toepassing) en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.

Reclamevoering:
Huurder heeft alleen dan het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de verhuurder.

Meer informatie over dit object

Apeldoorn – Prins Willem-Alexanderlaan 433,

Kenmerken

Overdracht

Object aanmelding
in verhuur genomen
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
in overleg

Gebouw

Bouwvorm
bestaande bouw
Oppervlakte perceel
0 m2
Bouwjaar periode
1971-1980
In aanbouw
Nee
Liggingen
kantorenpark, in woonwijk
Aantal
0

Kantoorruimte

Oppervlakte
152 m2
In units vanaf
27
Luchtbehandelingen
mechanische ventilatie, topkoeling
Verdiepingen
2
Opleveringsniveau
inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming