8a741ec1e2018d566ffa57e8c8b11be3.jpeg

Apeldoorn – Laan van Westenenk 94

Vraagprijs: 40,- m2 / p.j.

Beschrijving

Fraaie bedrijfsruimte op zeer gunstige locatie gelegen in Apeldoorn West. De bedrijfsruimte ligt nabij de autosnelweg A1 en is omgeven door toonaangevende bedrijven waaronder o.a. Norel, Fietscity, A-vision en Bassam.

De bedrijfsruimte beschikt over een dubbele overheaddeur aan de voorzijde en gestapelde kantoorruimten welke bereikbaar zijn middels de hoofdentree.

OPPERVLAKTE
Ca. 1.455 m² bedrijfsruimte en ca. 185 m² kantoorruimte. De hoogte van de hal is ca. 7.50 meter en de vrije hoogte bedraagt ca. 5.00 meter. De bedrijfsruimte is aansluitend uit te breiden.

HUURTERMIJN
5 jaar

OPLEVERINGSNIVEAU

Kantoorruimte:
• Systeemplafond met verlichting
• Toiletruimte
• Pantry
• CV verwarming met radiatoren

Bedrijfsruimte:
• Dubbele, elektrisch bedienbare overheaddeuren
• Direct gestookte heater
• Verlichting
• Industrieplaten vloer, dan wel betonvloer. De vloerbelasting is ca. 2.000 kg per m²

HUURPRIJS
€ 40,- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW

HUURBETALING
Per 3 maanden, vooruit te betalen

PARKEERVOORZIENINGEN
Voldoende op eigen terrein aanwezig

OMZETBELASTING
Huurder en verhuurder dienen een optieverzoek in bij de Inspectie tot een met BTW belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW wetgevingsvoorstellen huurder niet aan het criterium “meer dan 90% BTW belaste presentaties verrichten voldoet”, en zodoende het verzoek om BTW belaste presentaties niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader over een te komen percentage.

AANVAARDING
In overleg

BESTEMMING
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Brouwersmolen. De bestemming van het perceel is: bedrijventerrein-1. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers “alle huishoudens”, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld in juli 2003, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 11 juli 2003 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 72/2003.

VOORBEHOUD(EN)
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Huurprijs Vraagprijs: 40,- m2 / p.j.
  • Status Verhuurd
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw

  • Energielabel A

Locatie

  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Apeldoorn
  • Adres: Laan van Westenenk 94
  • Postcode: 7336 AZ

Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


8a741ec1e2018d566ffa57e8c8b11be3.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

Je kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op je gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

11d6ffe43ab45ab710bf2e345c9ef71a.jpeg

Bedrijfsruimte

Beschikbaar

Radeweg 25 B

8171 MD Vaassen

Te huur zelfstandige bedrijfsunit gelegen op de hoek van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw. BEREIKBAARHEID Het object is gelegen aan de noordkant van het bedrijvenpark Eekterveld. De bereikbaarheid per auto is goed. De opritten van de autosnelwegen A1 en A50 liggen respectievelijk […]

Huurprijs: 2.150,- Per maand

Meer informatie

Da62cabf872c83720606f73a1ad6ad4c.jpeg

Bedrijfsruimte

Beschikbaar

Radeweg 25

8171 MD Vaassen

Te huur ca. 397 m² bedrijfsruimte met afsluitbaar buitenterrein (ca. 160 m²) in een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw. BEREIKBAARHEID Het object is gelegen aan de noordkant van het bedrijvenpark Eekterveld. De bereikbaarheid per auto is goed. De opritten van de autosnelwegen A1 […]

Huurprijs: 1.875,- Per maand

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.