Apeldoorn – Laan van Westenenk 6, € 100,- per m2 per jaar

Status
Beschikbaar
Oppervlakte
26.040 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

FSG Campus voor sport, health en educatie.

De FSG campus was tot 2016 in gebruik door Wegener, en nu dé plek waar sport, health en educatie voor jong, oud, inter- en nationaal samenkomen. Er zijn inmiddels vele ondernemers gevestigd met de aansluiting op sport, health en educatie.

Op de FSG Campus wordt onderscheid gemaakt in een drietal gebouwen. Studenten van over de hele wereld zijn gevestigd in gebouw ‘Academy’. In het gebouw Health zijn gevestigd: Houwer & Ruys, Gelre Ziekenhuizen, BeLife, Verhagen Orthopedie, SportMedx, Dieet Slim, Sportraad van gemeente Apeldoorn. In het derde gebouw ‘Sport & Facility’ zijn gevestigd: The Green Canteen (horeca), Accres, Van Riggelen Vastgoed, Van Bussel Bedrijfsmakelaars, FSG Apeldoorn, Turnvereniging KDO, Accres, Raymond Dirksen Personal Training, The Barbell Club 055.

Laan van Westenenk 4 (Academy): verhuurd (wonen).

Laan van Westenenk 6 (Health):
Circa 1.700 m² kantoor-/ medische ruimte, primair op de 1e verdieping.

Object is onder andere voorzien van:
– C.V. installatie;
– lift;
– Topkoeling/luchtbehandeling;
– bekabeling/wandgoten;
– systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
– alarm;
– toegangscontrole etc.

Servicekosten:
€ 30,- per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijs:
€ 100,- per m² per jaar exclusief BTW.

Deelverhuur mogelijk vanaf circa 400 m².

Parkeren:
Het complex is voorzien van zeer royale parkeervoorzieningen!

Bestemming:
Het bestemmingsplan ligt ter inzage op ons kantoor en is op aanvraag digitaal beschikbaar. Voor volledige informatie verwijzen wij u graag door naar het omgevingsloket van de gemeente Apeldoorn, telefoonnummer: 14055.

BTW:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten (indien van toepassing) en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.

Meer informatie over dit object

Apeldoorn – Laan van Westenenk 6,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 100,- per m2 per jaar
Prijs
€ 30,-
Prijs
€ 30,-
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
26.040 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
BEDRIJVENTERREIN