Apeldoorn – Laan van Westenenk 100ong., € 165,- k.k.

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
n.v.t.
Meer kenmerken >

OBJECT/LIGGING
Namens onze opdrachtgever bieden wij een perceel grond aan van ca. 14.400 m2 met ruime bestemmingsmogelijkheden. De kavel is gelegen in Apeldoorn-West, onderdeel van Brouwersmolen-Zuid. Het ligt nabij de autosnelweg A1, hoofdinvalsweg en ringweg. Het aangeboden perceel ligt achter het bedrijfscomplex aan de Laan van Westenenk. Hier zijn o.a. Danpack, Hofstede Techniek en Bike Totaal gevestigd. Het perceel kan momenteel ook nog verder worden opgesplitst in meerdere kavels, waardoor het voor u als eindgebruiker de mogelijkheid biedt om een kavel op maat af te nemen. De eigenaar is inmiddels ook begonnen met de voorbereidingen voor het ontsluiten van de kavel.

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte bedraagt circa 14.400 m².
Deelverkoop bespreekbaar

BESTEMMING
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan “Zuidwestpoort: uitbreiding bedrijventerrein”. De bestemming van het perceel is: bedrijventerrein. De maximale bouw- en goothoogte is 12 meter. Er zijn bedrijven toegestaan tot en met de milieucategorie 2. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

KOOPPRIJS
vanaf € 165,– per m² exclusief BTW.

Aanvaarding
In overleg.

Zekerheidsinstelling
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen uiterlijk 4 weken na koopovereenstemming te voldoen op derdengeldrekening van een door koper gekozen notaris.

Bijzondere bepaling
Aan verkoper is niet bekend, dat de onroerende zaak enige verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het normale gebruik door de koper of die heeft geleid of naar redelijke verwachting zou kunnen leiden tot een verplichting tot schoning van de onroerende zaak, dan wel het nemen van andere maatregelen. Indien na eigendomsoverdracht blijkt dat er wel sprake is van enige vervuiling, dan aanvaardt verkoper hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Meer informatie over dit object

Apeldoorn – Laan van Westenenk 100ong.,

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 165,- k.k.
Object aanmelding
in verkoop genomen
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
in overleg

Gebouw

Bouwvorm
n.v.t.
Oppervlakte perceel
14.400 m2

Bouwgrond

Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Volume in vierkante meters
14.400
Volume bouwhoogte
1.200
In units vanaf
0