Apeldoorn – Laan van de Ram 66D, € 350,- per maand

Algemeen
Bent u op zoek naar een kleinschalige, multifunctionele bedrijfs-/opslagunit? Wellicht zoekt u een extra opslaglocatie voor u seizoengebonden opslag of heeft u simpelweg aan huis geen ruimte meer? Wij bieden een oplossing!

Bereikbaarheid
De units zijn uitstekend bereikbaar via goede uitvalswegen en de op- en afritten van de rijksweg A50 is slechts op enkele minuten afstand rijden.

OPPERVLAKTE
De beschikbare bedrijfsunit is circa 36 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
De units worden casco opgeleverd inclusief een handbediende overheaddeur of optioneel met loopdeur. De units zijn volledig geïsoleerd en voorzien van water en elektra. De vrije hoogte van de bedrijfsunits bedraagt 6,15 meter. Indien gewenst kan in overleg met de verhuurder worden gekeken naar de realisatie van een verdiepings- of entresolvloer in de bedrijfsruimte. De kosten van deze aanpassing(en) worden verrekend over de huurprijs en daaraan gekoppelde huurtermijn. Het pand is voorzien van camerabewaking.

PARKEERGELEGENHEID
Per unit wordt er 1 parkeerplaats toegewezen.

HUURPRIJS
€ 350,00 per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar (een kortere termijn is eventueel bespreekbaar, met een minimum van 1 jaar).

INGANGSDATUM
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-01-2015 is vastgesteld en op 17-2-2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website http://www.roz.nl, met aanvullende bepalingen door verhuurder.

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Meer informatie over dit object

Apeldoorn – Laan van de Ram 66D,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 350,- per maand
Prijs
€ 35,-
Prijs
€ 35,-
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Nieuwbouw
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
BEDRIJVENTERREIN