Fa465c09d01617e72925002af877ba3a.jpeg
WinkelruimteBeschikbaar

Apeldoorn – Hoofdstraat 159-2

Vraagprijs: 219.000,- Kosten koper

Beschrijving

Te HUUR / TE KOOP op A1 locatie in het centrum van Apeldoorn gelegen winkelruimte met een oppervlakte van circa 67 m2 alsmede een royale kelderruimte.

OMGEVING/ BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is gelegen op de Hoofdstraat van Apeldoorn en omgeven door zowel landelijk als lokaal florerende ondernemers. De winkelruimte beschikt over een frontbreedte van 6 meter.

BESTEMMING
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Zevenhuizen Stadsdeelhart Anklaar. De bestemming van het perceel is: Gemengd- 1. Hierbinnen zijn winkels en geselecteerde horeca toegestaan. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

OPPERVLAKTE
Winkelruimte van circa 85 m², bestaande uit:
– ca. 67 m² begane grond.
– ca. 17,5 m² kelder.

De bovengenoemde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

ENERGIELABEL
Momenteel in behandeling.

PARKEERGELEGENHEID
Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid op openbaar terrein aanwezig. De parkeergarage ‘Marktplein’ bevindt zich in de nabijheid van de winkellocatie.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde is recent vernieuwd en gerenoveerd en o.a. voorzien van systeemplafond + verlichting, verwarming (CV + radiatoren), mechanische ventilatie, toilet, pantry, tegelvloer en vaste trap naar kelderruimte.

HUURPRIJS
€ 1.250,– per maand, te vermeerderen met BTW

VRAAGPRIJS
Het object heeft een vraagprijs van € 219.000,– kosten koper.
Als zekerheidstelling dient koper 10 % van de koopsom binnen 5 werkdagen na ondertekening van de koopovereenkomst op de derdenrekening van de notaris te storten.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten zijn niet van toepassing. Het object zoals het aangeboden wordt, is voorzien van eigen nutsaansluitingen, die op naam van huurder gezet zullen worden.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met aansluitend een (optie)periode van telkens 5 (vijf) jaar.

AANVAARDING
In overleg.

INDEXERING
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI), reeks CPI- alle huishoudens (op basis van het meest recente basisjaar), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Prijs Vraagprijs: 219.000,- Kosten koper
  • Status Beschikbaar
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte

Bouw

  • Huidig gebruik Winkelruimte

Overig

  • Parkeerplaatsen 0
  • Verdiepingen 1

Video


Locatie

  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Apeldoorn
  • Adres: Hoofdstraat 159
  • Postcode: 7311 AW

Bedrijfstakken in Apeldoorn


Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


Fa465c09d01617e72925002af877ba3a.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

U kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op uw gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*

Peter Kolkman

Peter Kolkman

055 - 5260860


Gerelateerde bedrijfspanden

Winkelruimte

Beschikbaar

Apolloplein 2 A

7552 VG Hengelo

OBJECT/LIGGING Ontdek deze recent ontwikkelde commerciële ruimte, gelegen op de begane grond van de nieuwbouw Woontoren Apollo Hengelo aan het Apolloplein 2a te Hengelo. Deze bedrijfsruimte wordt opgeleverd in juli 2024 en biedt een flexibele indeling met de mogelijkheid tot […]

Huurprijs: 185,- m2 / p.j.

Meer informatie

Winkelruimte

Beschikbaar

Misterstraat 62

7101 EX Winterswijk

WINKELRUIMTE aan de MISTERSTRAAT 62, de meeste bezochte winkelstraat van het centrum. FRONTBREEDTE van circa 6 METER en gelegen nabij landelijke ketens en sterke lokale winkeliers. Het Winterswijkse centrum is gebaseerd op betaalbare kwaliteit voor een breed publiek. De combinatie […]

Huurprijs: 24.000,- Per jaar

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.