Apeldoorn – Generaal Van Heutszlaan 156, € 899.000,- k.k.

Status
Beschikbaar
Oppervlakte
1.095 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Apeldoorn, Generaal van Heutszlaan 156-158

Vrijstaande praktijkvilla – voorheen in gebruik geweest als huisartsenpraktijk met woonhuis – met vrijstaande dubbele garage en omgeven door tuin met parkeergelegenheid, gelegen op een perceel van een kleine 1.100 m² op schitterende locatie in de rijks monumentale Parkenbuurt nabij Marialust.

Een uitgelezen kans als gezinswoning met praktijk of kantoor aan huis maar ook zeer geschikt te maken als (zorg)woning, bijvoorbeeld voor kinderen met inwonende ouder(s). Het geheel heeft een woonbestemming met mogelijkheden voor praktijk en/of kantoor aan huis.

Voor de niet-Apeldoorners: de Parkenbuurt is een monumentale wijk aansluitend op het centrum van Apeldoorn met alle stedelijke voorzieningen op loop- en fietsafstand. De villa is rond 1933 gebouwd naar een ontwerp van de Apeldoornse architect G.W. van den Beld als vrijstaande villa en is in de jaren ’70 naar achteren en opzij uitgebouwd waarbij een volwaardige praktijk/kantoorruimte van circa 180 m2 is gerealiseerd.

Belangrijke kenmerken:

• Inhoud 1.600 m3

• Woonoppervlakte totaal ca. 450 m2, waarvan woonhuis 276 m2 en praktijk ca. 180 m2

• Garage 38 m2

• Perceelsgrootte 1.095 m2

Indeling praktijkruimte

Entree met hal, toilet, ontvangstruimte met aansluitend wachtkamer en diverse spreekkamers en onderzoekkamers (totaal 6 kamers). Vaste trap naar verdieping met grote spreekkamer/vergaderruimte en bergruimte. In de fotoreportage zijn twee sfeerimpressies toegevoegd die duiden hoe u op relatief eenvoudige wijze de praktijk kunt moderniseren

Indeling villa

De villa beschikt over een L-vormige living (ca. 60 m2) met aansluitend een tuingerichte werkhoek, grote tuingerichte woonkeuken (ca. 25 m2) met aansluitend veranda en terras, doorloop naar praktijk. Verdieping met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Zolder met zolderkamer en berging.

Het woonhuis is voorzien van centrale verwarming; de praktijk/kantoorruimte heeft een aparte heteluchtverwarming.
Aanvaarding: in overleg

Meer informatie over dit object

Apeldoorn – Generaal Van Heutszlaan 156,

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 899.000,- k.k.
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
1.095 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM, IN_WOONWIJK