Apeldoorn – Gardenierslaan 3

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

KANTOORSUITE TE HUUR IN VILLA CAMELOT

WERKEN AAN DE GARDENIERSLAAN
De Gardenierslaan is één van mooiste straten van Apeldoorn. Het is er rustig en groen. Toch wandel je in enkele minuten het levendige centrum in. Om een boodschap te doen of om te lunchen bij De Wilde Pieters of bij Martins
Liever een broodje in de tuin? Bakkerij de Ochtendstond bakt ze bruin op een steenworpafstand. En bijna buurman slijterij ’t Okshoofd heeft alles onder de kurk voor de vrijmibo. Jij en je bezoekers kunnen parkeren op eigen terrein, in de straat of in de parkeergarage van Orpheus op drie minuten loopafstand.

UNIEKE LIGGING IN BESCHERMD STADSGEBIED
Villa Camelot is vanaf de A1 makkelijk bereikbaar. Het bevindt zich vlakbij het centrum, en aan de rand van een van Apeldoorns meest karakteristieke wijken: de Indische Buurt. Vanwege het unieke en goed bewaarde karakter van de wijk is het gebied aangewezen als beschermd stadsgebied.

ALLES GEREGELD
Het is relaxt werken in Camelot. De kantoorruimtes in de villa zijn kant en klaar. Je kunt er zo in. Zet je spullen er in, sluit je laptop of mac aan en je bent in business. Praktische zaken zoals tuinonderhoud en schoonmaak zijn geregeld. In de tuin staan picknicktafels klaar voor een ontspannen gesprek met je relaties. De gemeenschappelijke keuken is van alle gemakken voorzien en je kunt gebruik maken van de tussenverdieping om te vergaderen, een presentatie of een training te geven.

VERHUURMOGELIJKHEDEN
De keus is aan jou. Wil je één ruimte huren dan kan dat. Wil je twee ruimtes of zelfs een hele verdieping? Geen probleem.
De meer dan royale kantoorsuites op de begane grond en op de eerste verdieping zijn hoog en licht en hebben ornamenten plafonds.
De kantoorkamers op de tweede verdieping zijn ruim en licht. De meeste kamers kijken uit op prachtige tuin of op de Gardenierslaan en De Grote Kerk.

HUURPRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID
Gardenierslaan 3 ALL-IN per maand:

Op dit moment is er slechts één kantoorkamer beschikbaar!

Kantoorsuite 2e verdieping tuinzicht: 395,- euro per maand ALL-IN
Bedragen wel te vermeerderen met BTW.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg.

INGANGSDATUM
In overleg.

Meer informatie over dit object

Apeldoorn – Gardenierslaan 3,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 395,- per maand
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
IN_WOONWIJK