B615493de5d8cb8754db35b0e9e7549a.jpeg

Apeldoorn – Gardenierslaan 3

Huurprijs: 395,- Per maand

Beschrijving

KANTOORSUITE TE HUUR IN VILLA CAMELOT

WERKEN AAN DE GARDENIERSLAAN
De Gardenierslaan is één van mooiste straten van Apeldoorn. Het is er rustig en groen. Toch wandel je in enkele minuten het levendige centrum in. Om een boodschap te doen of om te lunchen bij De Wilde Pieters of bij Martins
Liever een broodje in de tuin? Bakkerij de Ochtendstond bakt ze bruin op een steenworpafstand. En bijna buurman slijterij ’t Okshoofd heeft alles onder de kurk voor de vrijmibo. Jij en je bezoekers kunnen parkeren op eigen terrein, in de straat of in de parkeergarage van Orpheus op drie minuten loopafstand.

UNIEKE LIGGING IN BESCHERMD STADSGEBIED
Villa Camelot is vanaf de A1 makkelijk bereikbaar. Het bevindt zich vlakbij het centrum, en aan de rand van een van Apeldoorns meest karakteristieke wijken: de Indische Buurt. Vanwege het unieke en goed bewaarde karakter van de wijk is het gebied aangewezen als beschermd stadsgebied.

ALLES GEREGELD
Het is relaxt werken in Camelot. De kantoorruimtes in de villa zijn kant en klaar. Je kunt er zo in. Zet je spullen er in, sluit je laptop of mac aan en je bent in business. Praktische zaken zoals tuinonderhoud en schoonmaak zijn geregeld. In de tuin staan picknicktafels klaar voor een ontspannen gesprek met je relaties. De gemeenschappelijke keuken is van alle gemakken voorzien en je kunt gebruik maken van de tussenverdieping om te vergaderen, een presentatie of een training te geven.

VERHUURMOGELIJKHEDEN
De keus is aan jou. Wil je één ruimte huren dan kan dat. Wil je twee ruimtes of zelfs een hele verdieping? Geen probleem.
De meer dan royale kantoorsuites op de begane grond en op de eerste verdieping zijn hoog en licht en hebben ornamenten plafonds.
De kantoorkamers op de tweede verdieping zijn ruim en licht. De meeste kamers kijken uit op prachtige tuin of op de Gardenierslaan en De Grote Kerk.

HUURPRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID
Gardenierslaan 3 ALL-IN per maand:

Op dit moment is er slechts één kantoorkamer beschikbaar!

Kantoorsuite 2e verdieping tuinzicht: 395,- euro per maand ALL-IN
Bedragen wel te vermeerderen met BTW.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg.

INGANGSDATUM
In overleg.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Huurprijs Huurprijs: 395,- Per maand
  • Status Beschikbaar
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw

  • Bouwjaar 1916

Locatie

  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Apeldoorn
  • Adres: Gardenierslaan 3
  • Postcode: 7314 CS

Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


B615493de5d8cb8754db35b0e9e7549a.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

Je kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op je gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

11d6ffe43ab45ab710bf2e345c9ef71a.jpeg

Bedrijfsruimte

Beschikbaar

Radeweg 25 B

8171 MD Vaassen

Te huur zelfstandige bedrijfsunit gelegen op de hoek van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw. BEREIKBAARHEID Het object is gelegen aan de noordkant van het bedrijvenpark Eekterveld. De bereikbaarheid per auto is goed. De opritten van de autosnelwegen A1 en A50 liggen respectievelijk […]

Huurprijs: 2.150,- Per maand

Meer informatie

Da62cabf872c83720606f73a1ad6ad4c.jpeg

Bedrijfsruimte

Beschikbaar

Radeweg 25

8171 MD Vaassen

Te huur ca. 397 m² bedrijfsruimte met afsluitbaar buitenterrein (ca. 160 m²) in een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw. BEREIKBAARHEID Het object is gelegen aan de noordkant van het bedrijvenpark Eekterveld. De bereikbaarheid per auto is goed. De opritten van de autosnelwegen A1 […]

Huurprijs: 1.875,- Per maand

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.