Apeldoorn – De Eglantier 412-414, € 6.895,- per maand

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

OBJECT/LIGGING
Deze uitstekende winkelruimte van circa 331 m2 bevindt zich op een centrale plaats in het winkelcentrum De Eglantier Apeldoorn tussen The Readshop en Intertoys tegenover Pearle en Blokker.

Winkelcentrum De Eglantier is één van de grootste wijkwinkelcentra in Apeldoorn en hét winkelhart van de wijk De Maten. Met ruim 60 winkels met een grote diversiteit aan artikelen kan iedereen hier voor zijn aankopen terecht.

Winkelcentrum De Eglantier is geheel her ontwikkeld waarbij de bestaande winkels zijn verbeterd en nieuwe commerciële ruimtes zijn gerealiseerd, binnenkort wordt er gestart met de bouw van een 3e grote supermarkt op het winkelcentrum. De Jumbo supermarkt zal gevestigd worden in een nieuw pand aan de Eglantierlaan. Tevens komen er aan de Eglantier nieuwbouw horeca- en winkelruimtes.

Het winkelcentrum heeft een zeer frisse en verzorgde uitstraling en bezit een uitgebreid aanbod aan winkels. Dit goed bezochte winkelcentrum telt vele landelijke winkelbedrijven zoals Albert Heijn, Blokker, Hema, Etos, Jamin, Intertoys, Kruidvat, Xenos, Zeeman Takko, Shoeby, Lake Side, Gall&Gall, Hans Anders, ABN AMRO en Deka Markt verder aangevuld met de benodigde colour lokale te weten onder andere kledingwinkels, kapper, bloemist, bakker, slager, cafetaria, viswinkel etc. Elke dinsdag is er de weekmarkt.

OPPERVLAKTE
circa 331 m2.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt opgeleverd in huidige staat.

PARKEERGELEGENHEID
Rondom het winkelcentrum kunt u gratis parkeren; op de Eglantierlaan, Violierenplein en de Gildenlaan. In de parkeergarage is het de eerste twee uur gratis parkeren.

HUURPRIJS
De huurprijs per maand bedraagt € 6.895,- per maand exclusief BTW en exclusief eventuele servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Een flexibele huurovereenkomst is bespreekbaar.

INGANGSDATUM
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Meer informatie over dit object

Apeldoorn – De Eglantier 412-414,

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 6.895,- per maand
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
WIJKWINKELCENTRUM