Angerlo – De Koppeling ong, Prijs op aanvraag

Status
Beschikbaar
Oppervlakte
3.150 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

‘’Kiezen voor De Koppeling is kiezen voor een prachtig centraal gelegen werkomgeving.‘’

Op bedrijventerrein De Koppeling worden twee bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd. De gebouwen bestaan uit diverse units, welke eventueel onderling gekoppeld kunnen worden.

De bedrijfsunits hebben een begane grond vloeroppervlakte vanaf circa 50 m² tot circa 130 m². De bedrijfsunits zullen gerealiseerd worden in een gesloten vorm waarbij de units ruggelings aan elkaar worden gebouwd. Hierdoor bestaat de mogelijkheid de units te schakelen.

De bedrijfsverzamelgebouwen worden gebouwd op minder dan 48% van de kavelgrootte. Hierdoor beschikt u over genoeg rangeerruimte.

Ligging en bereikbaarheid:
Dit nieuwbouwproject ‘’De Koppeling‘’ is gesitueerd op bedrijvenpark De Koppeling en ligt in de gemeente Zevenaar. Via de A12 en N338 is De Koppeling goed bereikbaar. De locatie ligt direct in het verlengde van de afslag. In de directe omgeving liggen Zevenaar en Duiven: voor ondernemers bekende distributielocaties. En steden zoals Arnhem, Doetinchem, Montferland en Doesburg bieden op kleine en grote schaal alle denkbare voorzieningen. Ook bent u binnen 15 minuten de grens over in Duitsland.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsunits worden bezemschoon opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:
– Vrije hoogte circa 6 meter;
– Een met ketting bedienbare overheaddeur van ca 3.60 meter breed en ca 4.80 meter hoog, (optioneel kunnen de deuren worden voorzien van een elektrische bediening mogelijk met handzender);
– Meterkast;
– Betonvloer;
– Begane grond geschikt voor maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1.250 kg/m²;
– De optionele houten verdiepingsvloer zijn afgewerkt met underlaymentbeplating en hebben een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 250 kg/m², kijk voor impressies in de brochure;
– De binnenwanden tussen de bedrijfsunits worden uitgevoerd in geïsoleerd stalen sandwichpanelen.
– Toiletafvoer met een aansluiting op het gemeentelijk riool;
– Handblusmiddel.

Parkeren:
Op het terrein zijn 35 parkeerplaatsen gesitueerd voor gemeenschappelijk gebruik. De units beschikken niet over eigen parkeerplaatsen, maar is georganiseerd middels een onverdeeld aandeel in het totaal. Enkele kopunits beschikken over eigen parkeerplaatsen en groen.

Bestemming:
De omgevingsvergunning wordt aangevraagd voor bedrijven op categorie 1.

Ontwikkeling en verkoopbegeleiding:
De ontwikkeling van deze bedrijfsunits is in handen van De Marne Vastgoed uit Zwolle. De Marne heeft inmiddels met succes diverse bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd in onder andere Doetinchem, Nijverdal, Bemmel, Enschede, Meppel, Zwolle en Almelo. De verkoopbegeleiding is in handen van Thoma Post Bedrijfsmakelaars en BMV Bedrijfsmakelaars.

Gemeenschappelijk eigendom:
Voor het gemeenschappelijke beheer en onderhoud van het gemeenschappelijke terrein, ook wel gemeenschappelijk eigendom geheten, wordt bij iedere koopakte een splitsingsakte opgesteld, waardoor iedereen naar evenredigheid van het aantal bebouwde m² grondoppervlak verantwoordelijk is.

Bouwaanvraag:
De koper is zelf verantwoordelijk voor de voor zijn bedrijfsvoering benodigde vergunningen, zoals bijvoorbeeld vestiging-, milieu- en gebruiksvergunning.

Vereniging van Eigenaars (VVE):
Door de koop van een unit wordt u automatisch lid van de VVE. De VVE is
verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw en de verzekering
van de opstal en aansprakelijkheid.

Financiering koop:
Bij het sluiten van de koop wordt een koop-en aannemingsovereenkomst opgesteld en ondertekend. In deze overeenkomst kan op verzoek van de koper een ontbindende voorwaarde voor financiering worden opgenomen. De eerste betaling zal plaatsvinden voor vlak voor start bouw. Deze kosten bestaan uit grondkosten en bijkomende kosten.

Koopovereenkomst:
Op basis van het model bedrijfsonroerend goed zoals vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), eventueel aangevuld met bijzondere bepalingen.

Notaris:
Voor het passeren van de akte heeft de ontwikkelaar gekozen voor Notaris Tap van Hoff.

Heeft u interesse in deze bedrijfsunits? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Thoma Post Bedrijfsmakelaars
0314-369859

Meer informatie over dit object

Angerlo – De Koppeling ong,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Prijs op aanvraag
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
3.150 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
BEDRIJVENTERREIN