28dc06d6df26ddcce302efae0abc910f.jpeg

Almelo – Twentepoort Oost 42-6

Huurprijs: 1.280,- Per maand

Beschrijving

OBJECT/LIGGING
Het betreft een bedrijfsgebouw bestaande uit circa 120 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en circa 120 m2 bedrijfsruimte op de verdieping met drie (3) parkeerplaatsen. Het bedrijfsgebouw is bebouwd in het jaar 2000 en is gelegen op een absolute zichtlocatie aan de rondweg op bedrijvenpark Twentepoort Oost.

Het object is opgetrokken middels een stalen constructie voorzien van metselwerk en damwandprofiel gevelpanelen. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbele beglazing. De begane grondvloer is van beton en de verdiepingsvloer van hout. Het object is voorzien van een overheaddeur, pantry, sanitaire voorziening, lichtstraat en gasheater.

OPPERVLAKTE
Begane grond ca. 120 m² bedrijfsruimte
Verdieping ca. 120 m² bedrijfsruimte

De bovengenoemde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BEREIKBAARHEID
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. De rijksweg A35 bevindt zich op circa 500 meter en de dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op circa 200 meter.

BESTEMMING
Bij de gemeente Almelo valt het bedrijfsgebouw onder het onherroepelijk vastgestelde bestemmingsplan: “Zuidentree” met de enkelbestemming: “Bedrijf 3.1” en de functieaanduiding: “Kantoor”. De voor ‘Bedrijf – 3.1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven tot en met categorieën 1 tot en met 3.1 en kantoren.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt opgeleverd in huidige staat, o.a. voorzien van:
– overheaddeur,
– pantry,
– sanitaire voorzieningen
– lichtstraat
– gasheater

PARKEERGELEGENHEID
Tot het gehuurde behoren drie parkeerplaatsen.

HUURGEGEVENS

HUURPRIJS
€ 1.280,– per maand, geen BTW van toepassing.

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant met de openbare nutsbedrijven voor het vastrecht, verbruik en levering van gas, water en elektra en dient derhalve zelf zorg te dragen voor het afsluiten van correcte overeenkomsten.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar (een kortere termijn is eventueel bespreekbaar).

INGANGSDATUM
In onderling overleg, op korte termijn mogelijk.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke opgesteld is door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Huurprijs Huurprijs: 1.280,- Per maand
  • Status Verhuurd
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw

  • Energielabel A_P
  • Bouwjaar 2000

Locatie

  • Provincie: Overijssel
  • Plaats: Almelo
  • Adres: Twentepoort Oost 42
  • Postcode: 7609 RG

Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


28dc06d6df26ddcce302efae0abc910f.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

Je kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op je gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

28bb7ae1e7158f3a5f9c583d124fea14.jpeg

Kantoorruimte

Beschikbaar

Lelyweg 8

7602 EA Almelo

OBJECT/LIGGING Het object (voormalig portiersgebouw) is gelegen op bedrijventerrein Dollegoor-Slachthuiskade in Almelo. Het bedrijventerrein is centraal gelegen aan en nabij het Twentekanaal. Gebruikers in de directe omgeving zijn onder andere Benchmark, For Farmers, DH Holland Vleesproducten B.V. en Betoncentrale Twenthe […]

Huurprijs: 1.300,- Per maand

Meer informatie

177c2eec6b37df6977d21441a89818e9.jpeg

Kantoorruimte

Beschikbaar

Ripperdastraat 1

7511 JP Enschede

Zie jij je al werken in deze kantoorvilla? LIGGING Op een uitstekende locatie in het centrum van Enschede gelegen bieden wij u deze karakteristieke kantoorvilla aan. De locatie en de ligging is zo herkenbaar dat uw naamsbekendheid dit zeker ten […]

Vraagprijs: 675.000,- Kosten koper

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.