Almelo – Twentepoort Oost 42-6

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

OBJECT/LIGGING
Het betreft een bedrijfsgebouw bestaande uit circa 120 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en circa 120 m2 kantoorruimte op de verdieping met drie (3) parkeerplaatsen. Het bedrijfsgebouw is bebouwd in het jaar 2000 en is gelegen op een absolute zichtlocatie aan de rondweg op bedrijvenpark Twentepoort Oost.

Het object is opgetrokken middels een stalen constructie voorzien van metselwerk en damwandprofiel gevelpanelen. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbele beglazing. De begane grondvloer is van beton en de verdiepingsvloer van hout. Het object is voorzien van een overheaddeur, pantry, sanitaire voorziening, lichtstraat en gasheater.

OPPERVLAKTE
Begane grond ca. 120 m² bedrijfsruimte
Verdieping ca. 120 m² kantoorruimte

De bovengenoemde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BEREIKBAARHEID
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. De rijksweg A35 bevindt zich op circa 500 meter en de dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op circa 200 meter.

BESTEMMING
Bij de gemeente Almelo valt het bedrijfsgebouw onder het onherroepelijk vastgestelde bestemmingsplan: “Zuidentree” met de enkelbestemming: “Bedrijf 3.1” en de functieaanduiding: “Kantoor”. De voor ‘Bedrijf – 3.1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven tot en met categorieën 1 tot en met 3.1 en kantoren.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt opgeleverd in huidige staat, o.a. voorzien van:
– overheaddeur,
– pantry,
– sanitaire voorzieningen
– lichtstraat
– gasheater

PARKEERGELEGENHEID
Tot het gehuurde behoren drie parkeerplaatsen.

HUURGEGEVENS

HUURPRIJS
€ 1.280,– per maand, geen BTW van toepassing.

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant met de openbare nutsbedrijven voor het vastrecht, verbruik en levering van gas, water en elektra en dient derhalve zelf zorg te dragen voor het afsluiten van correcte overeenkomsten.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar (een kortere termijn is eventueel bespreekbaar).

INGANGSDATUM
In onderling overleg, op korte termijn mogelijk.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke opgesteld is door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Meer informatie over dit object

Almelo – Twentepoort Oost 42-6,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.280,- per maand
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
BEDRIJVENTERREIN, KANTORENPARK