Cf3a5457afba69554f9cc1c44b6e60fe.jpeg

Almelo – Ootmarsumsestraat 320

Beschrijving

Te koop beleggingsobject bestaande uit een winkelruimte en twee zelfstandige bovenwoningen gelegen aan de Ootmarsumsestraat 320, 320a en 320b te Almelo.

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte bedraagt circa 359 m², als volgt onderverdeeld:
– Winkelruimte circa 174 m² (verhuurd)
– Bovenwoning 1) circa 90 m² (verhuurd)
– Bovenwoning 2) circa 95 m² (vrij van huur en gebruik)

De bovengenoemde metrages zijn conform Meetrapport NEN 2580, Meetstaat Gebruiksoppervlakte woningen versie: juli 2019.

Geïnteresseerden kunnen via ons kantoor aanvullende informatie opvragen (Investment Memorandum).
Indien u een toelichting wenst op de verkoopprocedure kunt u bellen met ons kantoor via nummer 088-6336336.

VERKOOPPROCEDURE
Voor de verkoop wordt geen vraagprijs gehanteerd maar worden partijen verzocht een onvoorwaardelijke bieding te doen.
Biedingen kunnen pas worden uitgebracht 4 weken na openbaarheid.

De transactie is op basis van “as is, where is” principe. Aanvullend is er de verplichting dat de woningen na eigendomsoverdracht tenminste 7 jaar voor verhuur bestemd zijn.

Een onvoorwaardelijke bieding kan worden uitgebracht vanaf 15 september 2022 tot uiterlijk 22 september 2022. Onvoorwaardelijke biedingen dienen per e-mail te worden verstuurd aan [email protected]
Biedingen uitgebracht voor 15 september 2022 kunnen als gevolg van de regelgeving Autoriteit Woningcorporaties (AW) niet in behandeling worden genomen.

De biedingen worden bespoken met verkoper. Op basis hiervan kan de verkoper één of meerdere gegadigden selecteren voor nadere onderhandelingen dan wel een bieding te accepteren en tot formaliseren en afwikkeling van de bieding overgaan.

In verband met het proces goedkeuring bestuur van verkoper, RvC, Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) en Autoriteit Woningcorporaties (AW), dient elke onvoorwaardelijke bieding geldig te zijn tot 22 maart 2023.

Het uiteindelijke verkoopbesluit door de verkoper kan slechts plaatsvinden na uitdrukkelijk schriftelijk besluit van het bestuur. Dit besluit kan pas plaatsvinden na definitieve goedkeuringen van WSW, AW, en RvC. Indien deze goedkeuringen niet (of niet tijdig) ontvangen worden, komt er geen overeenkomst tot stand. Voorstaande zonder opgave van redenen en zonder dat dit kan leiden tot enige aanspraak en/of vergoeding, daaronder mede begrepen eventuele (schade)vergoedingen.

BEZICHTIGING / KIJKMIDDAG
Bezichtigingen kunnen alleen plaatsvinden tijdens de kijkmiddag die plaatsvindt op woensdag 7 september 2022 van 14.30 – 16.30 uur. Kandidaten dienen zich vooraf op te geven door te bellen met kantoor 088-6336336.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Huurprijs :
  • Status Beschikbaar
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw

  • Energielabel C
  • Bouwjaar 1923

Locatie

  • Provincie: Overijssel
  • Plaats: Almelo
  • Adres: Ootmarsumsestraat 320
  • Postcode: 7603 AT

Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

28bb7ae1e7158f3a5f9c583d124fea14.jpeg

Kantoorruimte

Beschikbaar

Lelyweg 8

7602 EA Almelo

OBJECT/LIGGING Het object (voormalig portiersgebouw) is gelegen op bedrijventerrein Dollegoor-Slachthuiskade in Almelo. Het bedrijventerrein is centraal gelegen aan en nabij het Twentekanaal. Gebruikers in de directe omgeving zijn onder andere Benchmark, For Farmers, DH Holland Vleesproducten B.V. en Betoncentrale Twenthe […]

Huurprijs: 1.300,- Per maand

Meer informatie

177c2eec6b37df6977d21441a89818e9.jpeg

Kantoorruimte

Beschikbaar

Ripperdastraat 1

7511 JP Enschede

Zie jij je al werken in deze kantoorvilla? LIGGING Op een uitstekende locatie in het centrum van Enschede gelegen bieden wij u deze karakteristieke kantoorvilla aan. De locatie en de ligging is zo herkenbaar dat uw naamsbekendheid dit zeker ten […]

Vraagprijs: 675.000,- Kosten koper

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.